„Oxfordi Fekete Párducok” vezetője- A fehér embereket rabszolgáinkká tesszük

Az „Oxfordi Fekete Párduc” Nagy-Britannia első fekete vezetésű politikai pártjának fogadalma, és célkitűzése, hogy a fehér embereket „rabszolgáikká” tesszük.

Sasha Johnson, a BLM vezetője új pártot hozott létre, amely kizárja a fehér embereket a vezetői szerepekből, és tweetelt a „fehérek rabszolgaságáról”.

Ő csak egy fiatal, nőstény, fekete változata a régi fehér rasszistáknak, aki azt mondja, hogy harcol.

Újabb nap virradt Nagy-Britanniában, és ezzel újabb nevetséges követelés érkezett a részrehajló baloldal részéről.

A “Millió ember menetében” (amelyen körülbelül 400 ember vett részt) Londonban a BLM vezetője bejelentette, hogy megalapítják Nagy-Britannia első fekete vezetésű politikai pártját.

Ezt a pártot Taking the Initiative Party-nak (TTIP) fogják hívni, amely a nevek szerint a Change UK márkanév diadalának tűnik.

A fülbemászó nevek korábban, a balosok által kitaláltak voltak, a Khmer Rouge, a Baader-Meinhof Gang, a Tooting Népfront stb.,

Bár ez a párt „fekete vezetésű lesz”, a „munkásosztály” pártja lesz, tehát bárki is találta ki, hogy miért szükséges a faji szempont, ha ez egy társadalmi osztályon alapuló mozgalom, de valószínűleg köze van ehhez annak a személynek, aki bejelentette a megalakulását.

A TTIP-t egy Sasha Johnson nevű nő mutatta be a világnak.

Az Oxfordshire Youth nevű YouTube-csatorna hányásra ingerlő interjúja szerint Sasha „csodálatos ifjúsági munkás, szabadságharcos, aktivista és üzleti tulajdonos”.

Hírdetés

Látszólag nem elégszik meg ezekkel az elismerésekkel, ő is ironikusan „Oxford fekete párducának” nevezi magát.

Nem mondja ki kifejezetten, hogy ezzel azt akarja-e kitalálni, hogy wakandai szuperhős, vagy az amerikai marxista fekete hatalom szervezetének tagja, de annak alapján, hogy a barbieruhával szemben a barettet részesíti előnyben, feltételezhetjük az utóbbit.

Sashának eseménydús néhány hónapja volt azóta, hogy a Black Lives Matter mozgalom újra elindult.

Ennek eredményeként azt mondja, hogy a ő „forradalom szimbólumává” vált.

Szóval, milyen forradalmat tervez ez a női Che Guevara? Nos, nyilvánvalóan kommunista, de a faji fölénye egészséges oldalával a marxizmus mellett áll.

Ms. Johnson néhány héttel ezelőtt került a nemzeti figyelem középpontjába.

Egy másik videó azt mutatja, hogy felszólítja népét egy „fekete milícia” létrehozására az Egyesült Királyságban.

Összefüggéstelen kísérletei során, mely a fosztogatásokra buzdított azt mondja, hogy a kapitalizmus csak a rasszizmus hátterében lehetséges, azt állítja, hogy a rendőrség nem különbözik a Ku Klux Klan-tól.

Szerinte csak egy megoldás létezik: „fekete hatalom” és „erre a megoldás a forradalom, írja Guy Birchall.

Magyar Tudat

The post „Oxfordi Fekete Párducok” vezetője- A fehér embereket rabszolgáinkká tesszük appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.

Related posts:Az orosz erők biztonságba helyezték Szíria vegyi fegyvereit               A szíriai polgárháború…Védelem nélkül, szlovákoknak kiszolgáltatva – Január 8-ra újra beidézték a lévai kettős állampolgárokat                 Dolník Erzsébet,…Hitelesített polgári kezdeményezés- az ivóvízhez való hozzáférés alapvető jog, a víz nem árucikk Hivatalosan is sikeres a “Right2Water” európai polgári kezdeményezés. Ennek célja,…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »