Óvd a medencét speciális téli takarófóliával!

Óvd a medencét speciális téli takarófóliával!

Kis hazánkban minden évben eljön az az időszak, amikor már jobban esik bentről csodálni a kert szépségeit. Ilyenkor már minden gondos gazda felkészítette a kertet és annak nyári fénypontját, a fémpalástos medencét is a téli pihenőre.

A leggondosabbak pedig még speciális téli medencetakaróval is óvják az alaposan kitakarított medencét és a vizet is a szennyezőanyagok bejutásától. Ezzel jóval hosszabb ideig lehet használható állapotban tartani a pancsolót, hogy az egész család és a barátok minél több fürdési szezonban élvezhessék majd a frissítő habokat.

Strapabíró anyag védi

Gyakran lehet olvasni a különféle híroldalakon, hogy a fagy nagy károkat tud okozni. A Medence Óriás fémpalástos medencetakarók nagy választékát kínálja, amelyek nemcsak abban segítenek, hogy a medence esztétikailag szebb maradjon, hanem szilárd védelmet is nyújtanak az extrém időjárási viszonyokkal szemben.

A speciális téli védőtakarókkal biztosíthatod, hogy a medencéd hosszú-hosszú éveken keresztül kifogástalan állapotban maradjon. Ennek eredményeképp pedig majd a következő pancsolós szezonokban problémamentesen tudjátok a családdal és a barátokkal használni.

A speciális téli medence-takarófóliát extrém szakadásálló PE ponyva anyagból gyártják, amely lényegében szövettel megerősített polietilén fólia. Ezeken fűzőlyukakat is találsz, amelyek abban segítenek, hogy könnyebben rögzíthesd a föld feletti vagy a részben földbe épített medencéd kerületére.

Hírdetés

Ehhez csak a fóliafeszítő zsinór és egy csavarhúzó kell, és máris gyorsan és egyszerűen kész is lehet a védőfedés. Acélfalú, polisztirol vagy gyorstárcsás medencékhez is használhatod ezeket a speciális téli medence-takarófóliákat.

Nincs párolgás és szennyeződés

A takarófóliák abban is tudnak segíteni, hogy a téli felkészítés során kristálytisztává varázsolt medencevízbe ne juthassanak be a szennyezőanyagok. Ezek ugyanis ott bomlásnak indulhatnak. Ez mindenképpen kerülendő, hiszen a víz nagy részét érdemes “átmenteni” a következő szezonra. Jó sok pénzt meg lehet tehát takarítani az egyszerű takarással is.

A víz párolgása is lassítható, ha téli medencetakarót használsz. A profi módon kifejlesztett, kiváló szakítószilárdságú és tartós téli fóliával ezt hatékonyan biztosíthatod. Emellett pedig sokkal biztonságosabbá is teheted a kertet a téli időszakban is. A gyerekek és a háziállatok nem tudnak még véletlenül sem belepottyanni a vízbe, ha esetleg felügyelet nélkül vannak kint. Sokkal nyugodtabb lehet emiatt minden szülő.

Sokkal biztonságosabb a kert

A medencetakaró védőfóliák segítenek abban, hogy az energiáid a medence folyamatos takarítása helyett más, sokkal élvezetesebb dolgokra fordíthasd. Ezek a kiegészítők nagyon egyszerűen használhatók és hatalmas segítséget jelentenek a medencék szezonális védelméhez.


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »