Ott leszünk Törökszentmiklóson

Ott leszünk Törökszentmiklóson

Én ott leszek Törökszentmiklóson, mert az igazságosság elve ezt kívánja tőlem. Mert csorbát szenved az igazság abban az országban, ahol bűnöző vadállatok pusztán saját maguk szórakoztatására vernek össze náluk gyengébbeket, védtelenebbeket. Ez történt Törökszentmiklóson, mindannyian láttuk a felvételeket, a primitív, állatias őrjöngést, de tudjuk, az ügyészség csak annak hatására rendelte el mégis előzetes letartóztatást, mert a Mi Hazánk Mozgalom beszélni kezdett róla.

De ez a jéghegy csúcsa.

Mert csorbát szenved az igazság, amikor vidéken idős magyar testvéreink kénytelenek rettegésben tölteni mindennapjaikat, attól félve, mikor törik rájuk az ajtót, hogy gondosan összespórolt kis pénzüket elrabolják, vagy terményeiket ellopják. (Vagy mikor verik őket agyon egy zacskó nápolyiért – a szerk.) Azok, akik úgy nőnek fel, hogy se apjukat, se anyjukat sohasem látták dolgozni. De ez még nem minden, veszélyben forog az életük, naponta kell elszenvedniük fizikai atrocitásokat, gyakran az öncélú, brutális erőszak tragédiába torkollik. És csorbát szenved az igazság akkor is, amikor mindenki illedelmesen félrenéz, hallgat, úgy csinál, mintha ez a jelenség már nem létezne. Vérlázítónak, a szólásszabadság megtiprásának tartjuk, hogy az RTL Klub úgy adja le a Mi Hazánk kampányfilmjét, hogy kisípolja a cigánybűnözés kifejezést.

Mert kicsorbul az igazság ott, ahol létezik egyre duzzadó, erősödő bűnözői közeg, ahol börtönviseltség nem szégyen, hanem dicsőség, a bűnözés nem hátrány, hanem előny, s ahol az erőszak nem eszköz, hanem cél, és ahol erről nem beszélnek és nem lépnek fel velük szemben kellő érvénnyel a hatóságok. És mert csorbát szenved az igazság akkor is, amikor több százezer magyar ember érezheti magát egyedül, ugyanis a politika magára hagytak őket. Mert égbekiáltó hazugság azt állítani, Magyarországon kielégítő a közbiztonság.

Olaszliszka, Veszprém, Badacsony, hazánk legnagyobb bűnözői szubkultúrájának, pusztító tevékenységének néhány emblematikus, ámde tragikus állomása. A síron nőtt virágok százai merednek vádlón az égre!

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239771&hash=a7b13cc5a8d36190

Istennek hála viszont, Törökszentmiklóson nem halt meg senki. És mi azt akarjuk, ne is haljon, ezért is leszünk ott.

Velünk egyetemben több millió tisztességes magyar ember óhajtja a rendet Magyarországon. Rend és igazságosság, egymástól elválaszthatatlan fogalmak. Én tudom, aznap este Törökszentmiklóson lélekben velünk lesz az ország nagy része, mert mindnyájan rendet és biztonságot akarunk hazánkban. Ezt követeli meg tőlünk az igazságosság eszméje, lelkiismeretünk szavára hallgassunk, legyünk ott minél többen!

Hírdetés

Ha mások nem, hát legyünk mi ott és akkor a nemzet élni akarása. Egy apró kis mécses, melyből viszont, ha elegendő számú összegyűlik, lángjainak sugara felszárítja végre a könnyeket, melyek naponta hullanak a cigányterror alatt nyögő honfitársaink szeméből a magyar földre.

Halljuk a hírekben, ahelyett, hogy mélyen önvizsgálatot tartanának, szervezkednek. Azzal fenyegetnek minket, hogy eltorlaszolják a Törökszentmiklósra vezető utakat, más helyen olvasni lehetett, hogy több ezer cigány készül a városba. A fenyegetésektől nem félünk, jóval erősebb náluk a hazánk és népünk iránt érzett szeretet és az igazság szelleme. Az erőszak és a provokáció nem a mi kenyerünk, békésen és határozottan állunk ki, mert rendet akarunk, ne csorbuljék többé az igazságosság.

Én ezért leszek ott. Mi ezért leszünk ott Törökszentmiklóson. Rendet, igazságot, közbiztonságot a mi hazánkban! Le a cigányterrorral!

Lantos János – Kuruc.info

Már kísért a gárdafantom Törökszentmiklóson – megélhetési cigány gittegyletek kértek védelmet Pintértől

Tudomásul vette a rendőrség a törökszentmiklósi tüntetést, a vonulásról a bíróság dönt

Továbbvinni a Magyar Gárda szellemiségét – Toroczkai bemutatta az új önvédelmi szervezetet

Szórakozásból magyart verni szabad, de tüntetni ellene tilos: a "rend"őrség betiltotta a Mi Hazánk felvonulását

Cigány GTA-val folytatódott a törökszentmiklósi kulturális tombolás; úttorlasszal fenyegetőznek; a Jobbik szerint kapálózás az ellenük való fellépés

Miért hagyja a magyarverő cigánybűnözőket állandóan szabadlábon az illetékes ügyészség és bíróság?

Így veri szét szórakozásból az ártatlan, mit sem sejtő magyar embereket büntetlenül a cigány a "Jobbik fővárosában"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »