Ötgólos vereséggel búcsúztak (Labdarúgás, Román Kupa)

Ötgólos vereséggel búcsúztak (Labdarúgás, Román Kupa)

A Kézdivásárhelyi SE ezúttal nem okozott meglepetést a Román Kupában, a másodosztályban szereplő FC Brassó szerdán vendégként 5–0 arányú győzelmet aratott az idei kiírás 3. fordulójában. Szombaton 11 órától háromszéki rangadót rendeznek a Sinkovits Stadionban, a harmadosztályú bajnokság 4. körében a kézdivásárhelyi csapat a Sepsi OSK II. ellen lép pályára.

A külföldi játékosokkal teletűzdelt, jobb játékerőt képviselő brassói együttes végig fölényben játszott, a vezetést már a 22. percben megszerezte. Tudor Oltean bal oldali beadása után a labda Locotuș Miklós lábán megpattanva vágódott a hálóba. Az előnyt a 40. percben Milko Angelov növelte, a bolgár csatár Kirill Kirilenko beívelését értékesítette. A házigazdák csak az első félidő ráadásában veszélyeztettek, Gáll Attila szabadrúgását Zvonimir Mikulić védte. Szünet után szintén a Dan Alexa irányította csapat akarata érvényesült, az 50. percben ismét Angelov volt eredményes, aki ezúttal fejjel csúsztatott a hosszú sarokba. A Cenk alatti gárda nem sokkal később már négy találattal vezetett, a 61. percben João Carlos de Amorim pontrúgásból a sorfal felett a jobb alsóba csavart. Ezzel azonban még nem volt vége, a 76. percben is zörgött a háló, Marian Chică-Roșă is feliratkozott a gólszerzők közé, beállítva a végeredményt.

Hírdetés

Román Kupa, 3. forduló: Kézdivásárhelyi SE–FC Brassó 0–5 (0–2). Kézdivásárhely, Sinkovits Stadion. Vezette: Valentin Naidin (Turnu Măgurele). KSE: Bunduc – Sánta T. (Albu N., 64.), Tankó, Locotuș, Gajdó, Pakucs (Pál, 64.), Gáll (Pătrășcoiu, 73.), Popescu, Sánta L., Albu A. (Bîntă, 64.), Bandi (Avondo, 73.). Edző: Gazda József. Brassó: Mikulić – Lazăr (Burlacu, 58.), Marc, Oltean, Lascu, De Amorim, Negrean (Tudor, 61.), Mitrov (Chică-Roșă,71.), Kirilenko (Dumbravă, 58.), Lambrinoc, Angelov (Cociș, 71). Edző: Dan Alexa. Gólszerzők: Locotuș (22. – öngól), Angelov (40., 50.), Amorim (61.), Chică-Roșă (76.). Sárga lap: Tankó (60.), Albu N. (78.), Pál (85.), illetve Cociș (80.). (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »