Ötféle drog volt Tiger Woods szervezetében, mikor megállítottták

Az ESPN sportcsatorna szerezte meg a hajdan világelső golfozó, Tiger Woods májusi letartóztatása után készült toxikológiai jelentést. Ebből kiderül, hogy Woods alaposan szét volt csúszva, amikor május végén megállították az autóját Palm Beach közelében. A rendőri jelentés szerint extrém lassú és összefolyó volt a beszéde, de együttműködött az intézkedő rendőrtisztekkel.

Hírdetés

Utólag, a toxikológiai jelentés tükrében nem csoda, hogy le volt lassulva: kétféle fájdalomcsillapító, egy altató és egy hangulatjavító gyógyszer volt a vérében, és mindehhez még marihuánát is fogyasztott. Utóbbi egyébként nem illegális Florida államban, a gyógyszerekről pedig nem lehet tudni, pontosan mit írt fel orvos és mit nem.

Woods, aki aktív játékosként 14 rangos bajnoki címmel büszkélkedhetett, utólag bocsánatot kért a viselkedéséért. Azt mondta, egyedül próbált megbirkózni hátfájásával és alvászavaraival, de letartóztatása után, júniusban bevonult egy klinikára, hogy segítséget kérjen a gyógyszerfüggőségére. A kezelés júliusban véget ért, és állítólag jelentősen javult az állapota.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »