Öt erős magvas mondat Vitézy Dávid 48 percnek adott interjújából

A 48 perc csütörtöki adásának vendége Vitézy Dávid, a Fővárosi Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője volt. Most egy szubjektív listában összegyűjtöttük a beszélgetésben elhangzott öt legerősebb mondatot.

Demokratikus és kaotikus helyzet állt elő a Fővárosi Közgyűlésben, senkinek sincs többsége, így muszáj lesz együttműködnie az egymással szemben álló politikai szereplőknek a város működése érdekében.

Karácsony Gergely hatalmi kihívásnak tartja, ha valaki dolgozni szeretne. A főpolgármester úr azzal töltötte a nyarat, hogy kipihenje a választás fáradalmait, egy videójában ő maga vallotta be, hogy nagyon megviselte a szoros választási eredmény és még mindig nem áll készen a közgyűlési munkára.

Hírdetés

A politikai ideológiák közül a zöld áll hozzám a legközelebb.

Ha fogadnia kellene ne tegyen arra, hogy főpolgármester-helyettes leszek, de ha felkérnek rá komoly feltételeim lennének.

Az olimpia alkalmat adna Budapest fejlesztésére, de komoly garanciákat kellene adnia a kormánynak a megvalósulás érdekében.

A Fővárosi Közgyűlés helyzete volt a csütörtöki 48 perc című műsor témája. A házigazda Martí Zoltán, az MTVA online igazgatója Vitézy Dávidot kérdezte.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »