Öt cigány rabolt ki egy 46 éves férfit Miskolcon

Öt cigány rabolt ki egy 46 éves férfit Miskolcon

Öt cigány rabolt ki egy 46 éves férfit Miskolcon

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy nővel és négy férfi társával szemben.

Hírdetés

A miskolci gyanúsítottak még 2020. február 29-én, a déli órákban, Miskolcon, a Testvériség utcán megtámadtak, majd bántalmaztak egy 46 éves helyi férfit, akitől pénzt követeltek, és erőszakkal elvettek néhány ezer forintot. A sértett a bántalmazás során könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították és az esti órákban elfogták a bűncselekmény két gyanúsítottját, I. Melindát és B. Zoltánt, akiket a nyomozók őrizetbe vettek, majd 2020. március 3-án letartóztatásba kerültek.

Harmadik társuk, B. Sándor 2020. március 16-án, a délelőtti órákban került rendőrkézre, az ő további fogva tartását 2020. március 18-án rendelte el a bíróság.

A rablás utolsó láncszemeit, D. Zoltánt és ifj. D. Zoltánt 2020. március 30-án, a reggeli órákban fogták el a nyomozók, őrizetbe vételüket követőn velük szemben is előterjesztéssel élt a Miskolci Rendőrkapitányság letartóztatásuk indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »