Osztrák sajtó: az USA katonai szerepvállalása egy katasztrófa a világnak

A szabadság egykori hazájának mondott állam, napjainkban az első számú veszély a világbékére – az USA egy közveszélyes lator birodalommá lett mára

Úgy tűnik, a sógorok is kezdenek észbe kapni. Valószínűleg a határon beözönlő, a vasútállomásokat, főútvonalakat hangyaként ellepő menekültáradat kezdi nyitogatni a szemeket, de tény, hogy egyre több hang kezdi hallatni magát, sajtóban, televízióban, politikai vitaműsorokban.
A kérdés mögött azonban nem csak az a lényeges, hogy oldják meg a jelenleg kialakult helyzetet. A dolog megoldásához szükséges feltárni az okokat, hogy valóban orvosolni lehessen azokat.

Most már nem kell jobboldalinak, nácinak, nyilasnak lenni ahhoz, hogy kimondja valaki, a fő ok az USA ténykedése a Közel-Keleten. Az osztrák sajtó kicsit tovább is megy a dologban. Nem csak arra fókuszál, hogy az USA felborította szép lassan az egész térséget, hanem arra is, mennyire elhibázottak az utolsó lépései is.

Hivatkozik egy ISIS vezető nyilatkozatára, melyet alátámaszt egy Facebook bejegyzés a mellette szereplő rövidfilmmel együtt. A filmen 30, az USA kiképzők által Törökországban kiképzett úgynevezett mérsékelt iszlamista áll be az ISIS-be, valamint adja át a rá bízott modern fegyverzetet az ISIS helyi parancsnokának.

Hírdetés

Voltaképpen az USA azokat a szélsőségeseket fegyverzi fel, akiket állítólag bombáznak. Természetesen mi tudjuk, hiszen többször megírtuk már, hogy az ISIS, éppen úgy, mint az ukrajnai Jobb Szektor, Aidar és a többi, a CIA teremtménye. Ezt magas rangú amerikai titkosszolgálati vezetők nyilatkozták már, csak a sajtó eltussolja az ilyen jellegű beszédeket.

Van azonban egy érdekes dolog, mégpedig az, hogy ha az USA az oka mindennek, akkor miért mi, és miért nem az USA finanszírozza a menekültek ellátását, tesz lépéseket a menekültek elszállítására, végleges vagy ideiglenes letelepítésére az Egyesült Államok területén.

Elvárja, hogy a törökök, görögök, magyarok, németek, franciák oldják meg azt a kérdést, amelyet neki kellett volna. Ehelyett minden régióban, ahova betette a lábát, semmi más nincs csak káosz és háborúk.

Afganisztántól Szírián át Líbiáig. Mindenhol. Az USA katonailag, szervezettségben, politikailag leszerepelt nullára. A káosz pedig már nem csak a közel keletet, hanem Európát is fenyegeti!

Vári Roland – Nemzeti Arcvonal


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »