Őstörténetünk fejezetei: A KLAND tekercs rejtélye

Őstörténeti kutatómunkám során megtaláltam a magyarság kozmikus históriájának egy újabb puzzle-darabkáját, melyet most ismertetek is.

1967-ben járunk, amikor Prof. R. Hurdlop munkatársaként Tony Earll a Mexikóváros közelében található Mexikó-völgyben végzett ásatások közepette nagyjából 20 méter mélységben vulkanikus hamu (más forrás szerint lávatakaró) alatt egy templomi kőpadozatba rejtett kőkoporsót fedezett fel.

 

A lelet régészeti szenzációját az a papírtekercs szolgáltatta, amelyre ebben a bizonyos kőkoporsóban bukkantak, ugyanis a tartalmát fonetikus abc szerint írták. Mielőtt rátérnénk a tartalmára, hadd hívjam fel a figyelmet, egy elképesztő tényre! Nevezetesen arra, hogy a radiokarbonos kormeghatározás segítségével a kutatóknak azt is sikerült megállapítaniuk, hogy a papírtekercs (nem tévedés!) 21 000 éves.

Vajon milyen műveltség fiai jutottak el a szellemi fejlődés ama fokára, hogy 21000 évvel ezelőtt kifejlett íráskészletük volt és értették a papírkészítés csínját-bínját? Ha az iskolai emlékeink között kutakodni kezdünk, akkor eszünkbe juthat Kína mint a papírgyártás őshazája, vagy Egyiptom, ami a papirusz-készítéssel írta be magát a történelemkönyvekbe. De ezek a hivatalos állásfoglalások szerint néhány ezer éves időtávlatok és nem 21 000 évre nyúlnak vissza!

 

A KLAND tekercs utáni kutatást folytatva megtudtam, hogy nevét onnét nyerte, hogy egy Kland nevű fiatal pap jegyezte. Az iratból kiderül, hogy kalandos élete volt ennek a papnövendéknek, ugyanis 19 éves korában egy mára elsüllyedt földrészről, a legendás MU kontinensről került át a mai Mexikó (Közép-Amerika) földjére. Ide kívánkozik egy megjegyzés, miszerint MU akkoriban a MUROR nevet viselte és a mai Csendes-óceánban terült el. A feltételezések szerint mára csupán a Húsvét-szigetek, s talán még a Hawaii- és a Fidzsi-szigetek tartozhattak hozzá.

 

KLAND részletesen ismerteti a hajdan volt kontinens életét. A beszámolója szerint kb. 60 millió ember éldegélt a földrészen a műveltség egész magas fokán. Három tartományra oszlott a lakosság: éltek itt fehér, sárga és feketés-barnás bőrű emberek. Munkamegosztásuk gyümölcsözőnek bizonyult: foglalkoztak földműveléssel, fémmegmunkálással és tengeri kereskedelemmel egyaránt. Fejlett vízvezetékrendszert építettek ki.

Társadalmi piramisuk csúcsán a mindenkori papkirály trónolt. Teokratikus állami berendezkedésük az élet minden területét áthatotta. Megalitokból, konkrétan több köbméteres óriáskövekből építették fel templomaikat.

Orvostudományukról megtudhatjuk, hogy alkalmazták a sebészetet, ugyanakkor a hipnózist is. Máig megfejtetlen, hogy pontosan mit is takar az az információ, hogy sárkányra emlékeztető „léggömbjük” volt.

 

A KLAND tekercs mibenléte és tartalma azért vitatott módfelett, mert bár az ásatások története valóban megjelent a MU REVEALED (Mu feltárása) című könyvben, csakhogy komoly – ha ugyan nem lehetetlen vállalkozásba fog –, aki el szeretné olvasni. A könyvet ugyanis szinte nem lehet beszerezni.

 

 

Hírdetés

Ezzel együtt Tony Earll fejtegetései itt még nem érnek véget, ugyanis a kutató kijelenti, hogy a KLAND tekercsbe található írás, melyet a muroriak használtak, feltűnik a suméreknél. A két kultúra kapcsolata pedig azért nem zárható ki kategorikusan, mivel a ma ismert sumér királylisták kronológiája több százezer vére nyúlik vissza.

 

Ha Mu kontinens, akkor a kutató szinte automatikusan Csicsáky Jenőre asszociál, akinek az ide vonatkozó munkásságával külön fogunk foglalkozni. Most elégedjünk meg annyival, hogy Csicsáky Jenő nem ismerhette a Kland tekercs tartalmát, mivel ő már évekkel a tekercs felfedezése előtt megtért a Teremtőhöz. Ugyanakkor nem mehetünk el a mellett a tény mellett sem, hogy a MU-kutatás doyenjének számító James Churchward könyvei nem mondanak ellent KLAND neofita naplójegyzeteinek. Ebből a tényből kifolyólag, valamint a többi elveszett-eltűnt kontinensnek a felfedezéséből és hagyatékából következőleg logikusan az fakad, hogy egy sereg olyan valódi enigmával találjuk magunkat szembe, amelyek ismeretében minimum illenék újragondolni az emberiség történelméről szóló adatainkat.

 

Mivel MU kataklizmaszerű elsüllyedése előtti műveltségének több kutató szerint is vannak komoly és megfontolásra érdemes magyar vonatkozású elemei, ezért a témát feltétlenül folytatni fogjuk.

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)Hétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)Bel- és Külföldi zarándoklatainkona Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott IstentiszteleteinkenSzer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)Főnix programunkonÉbresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Bővebb információ:

[email protected]

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Őstörténetünk fejezetei: A KLAND tekercs rejtélye appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »