Ostobázni ostobaság

Ostobázni ostobaság

Bohár Dani kikészítette Márki-Zayt!

Ugye, hogy van bennetek némi bizonytalanság, miszerint ez a Márki-Zay nevű ember valóban ennyire nincs képben a politikusi léttel vagy tényleg ennyire amatőr?

A politikában vannak főszabályok. Az egyik, hogy soha nem szabad minősíteni a választókat, főleg nem ostobának hívni őket. Ez egyébként a politikai sulik első órájának tananyaga.

Az a helyzet, hogy ez a Márki-Zay teljesen fordítva ül a közélet lován. Péterünknek van egy beszűkült világlátása, amelyet ő nem képes bővíteni, képtelen nyitni az emberek irányába. Inkább azt az utat választotta, hogy a beszűkült gondolatdobozába akar mindenkit bezárni. Vagyis, ha nem értesz vele egyet, akkor hülye vagy. Az ő értelmezésében nincs helye a vitának.

Legyen annyi mentsége, hogy nem ő az egyetlen baloldali politikus, aki képtelen a társadalomra rezonálni. Itt van nekünk Bangóné Borbély Ildikó, aki korábban arról beszélt, hogy azért esik ki lassan a Parlamentből az MSZP, mert “túl sok a patkány Magyarországon”. Értsd: nem az szocik hibája, hogy senki nem támogatja őket, hanem a magyar társadalomé, hogy nem kell nekik több kommunista.

A 2018-as újabb jobboldali választási győzelem után is azt nyomatta a baloldal, hogy “mennyire hülyék a magyarok” amiért a Fidesz-KDNP-re szavaztak. Tipikus SZDSZ-es retorika. A magyar társadalom lenézésében ők voltak mindig is a “legjobbak”. Látjuk, hogy hova jutottak ezzel. Igen, a kukába.

Márki-Zay ugyanezt a vonalat viszi tovább kiegészítve azzal a borzasztó agresszivitással, ami a lényéből fakad.

Hírdetés

Publikációm itt egy kicsit átcsap riporttá, hiszen abban a “szerencsés” helyzetben vagyok, hogy a minap láthattam egy lakossági fórumon a baloldal messiását. Hozzászoktam, hogy ezek általában borzasztó demagóg, hazugságoddal tarkított mesék. Azonban miközben mondjuk Dobrev Klára esetében ennek van eleje, vége és ami fontosabb célja, addig Márki-Zay esetében ez csupán egy beteges agymenés. Elkezdődik, aztán áramlik. Nincs benne értelem, koncepció és szellem sem. Belülről feszítően kellemetlenség az egész.

És eztán jött a java. Márki-Zay Pétertől szerettem volna megtudni, hogy mikor tervezi a bocsánatkérést a sértegetései miatt, amire a válasz világrekord gyalázkodás volt. Márki 36 másodperc alatt összesen 5 alkalommal sértett vérig több millió olyan magyar embert, akik támogatják a rezsicsökkentést és a határvédelmet.

Majd búcsúképp valami sameszával el is kezdett gyalázni egy olyan helyzetben, amikor egy normális politikus elmegy vagy leállítja a haverját. Márki-Zay pont az ellenkezőjét tette.

Isten óvja a hazánkat ettől az embertől!

Bohár Dániel – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »