"Ostoba balek", "erkölcsi elmebeteg", "őseim forognak a sírjukban", "viszlát, Fidesz!" – fideszes szavazók Borkai pünkösdi orgiájáról

"Ostoba balek", "erkölcsi elmebeteg", "őseim forognak a sírjukban", "viszlát, Fidesz!" – fideszes szavazók Borkai pünkösdi orgiájáról

A győri polgármester szexpartyjáról a gondosan felépített narancsos véleménybuborékba nem sok minden juthatott el. A legtöbb kormánypárti orgánum csupán Borkai Zsolt tagadásáról, majd beismeréséről számolt be. Úgy tűnik azonban, hogy a tavalyi pünkösdöt az Adrián üzekedve töltő keresztény-nemzeti családapa magyarázkodása, és nyögve nyelősen felolvasott elnézést kérése még a saját pártjukhoz amúgy legendásan hűséges fideszesek jelentős részét sem győzte meg. 

A Pesti Srácok törzsolvasóit igen nehezen lehet rendszerkritikussággal megvádolni. A Borkai nyilatkozatairól szóló cikkek alatt mégis hemzsegnek a dühös, csalódott, a polgármester visszalépését, vagy legalább a választások utáni lemondását követelő Fidesz-szavazók hozzászólásai. 

Persze akadnak, akik nem akarnak hinni a saját szemüknek sem, „összemontírozott, hazug képről” beszélnek, vagy épp elégedetten állapítják meg, hogy Borkaiék szexpartnerei csinosabbak, mint Wittinghoff Tamás „masszőrnője”. A kormánypárti kommentelők többsége azonban nem tud elmenni ennyivel a botrányos felvételek mellett. Messze a teljesség igénye nélkül, egy csokorra való a kiakadt fideszesek véleményeiből: 

(…) genetikailag kódolt antibolsevista vagyok.De! Régi győriként ismerem a várost, a helyzeteket, az embereket. Amit a blog ír, az igaz. A szereplők létező emberek s az életformájuk is ilyen.

Ha odaát menthetetlen ez a hazudozás, akkor nálunk is annak kell lennie. Nem hiszem el, hogy Borkai helyett ne tudnának olyan embert találni a Fidesznél, aki hitelesen tudja vezetni a várost. Ezzel az emberrel akarnak majd kezet fogni? Ő fogja képviselni Győrt? Aki a saját feleségével sem őszinte, hanem mocskos módon megcsalja?

“Szintén győriként és fidesz szavazóként írom, hogy a “családapának” bukni kellene. Azaz vissza lépni. Tartózkodni fogok a szavazástól jövő héten. Még azon az áron is vissza kellene lépnie, hogy Győr a libsiké lesz a következő 5 évre. Tanulópénznek jó lenne.” 

Magam pedig, mint 1990 óta a Fidesz-re szavazó honpolgár, a következőt tenném hozzá:Borkai Zsolt tűnjön el a közéletből! Tűnjön el Borkai, mégpedig azért, mert amíg a mezei szavazók (a talpasok) róják az utcákat, kérik a támogató aláírásokat a számára, elkullognak a rájuk csapott ajtók elől, hallgatják a “vesszenorbánozást”, addig ő az Adrián keféli a luxuskurvákat!

Hírdetés

Magam részéről örülök, hogy nem homoszexuális a Borkai. Azonban óriási ostoba balek és így alkalmatlan politikusnak.

A két perces mea culpa videó amerikában talán elmegy, ott elfogadott, ha így kiáll valaki és beismeri mit tett, de ha valóban komolyan gondoljuk a keresztény értékeket és azt, hogy Kelet-Európa fog példát mutatni ezen a kontinensen, akkor nagyon kevéske. 

Cardinal:

Nyerje meg, de azonnali hatállyal zárják ki a pártból, ha fideszes többség lesz, akkor oszlassák fel magukat, és új választás, már, ha van erre precedens. Borkai egy bukott ember, egy erkölcsi elmebeteg. Én nem azon akadtam ki, hogy részegen gangbang partiban vesz részt. Nálam a biztosítékot az verte ki, hogy kameráztak, felvételeket készítettek, és Fekete Pákora b_sztak.

franci

’90 óta nem szavaztam sem listán, sem egyéniben másra, csak Fideszre. Azok száma, akiknek utat mutattam ide, nem kevés. Azt mondtam, ha a patás ördög maga lesz a jelöltünk, rá szavazok. Ennek itt most vége. Ilyen embert nem vállalok, nem tudnék szembe nézni magammal. Ellene fogok szavazni vasárnap. Ha a Fidesz nem veti ki magából ezeket a mindannyiunkat szembe köpő szemeteket, viszlát közösség… 

Tőlem hiába kér bocsánatot. Részben azért kértem magyar állampolgárságot, hogy erősítsem a Fideszt a szavazatommal. Nekünk köszönhetik a kétharmadot. Székely őseim, jó magyar emberek voltak, most mind forog a sírjában. Szégyen és gyalázat! 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »