Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság: Tehetségek és Eredmények Ünnepe

Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság: Tehetségek és Eredmények Ünnepe

A Kárpátia Sport Polgári Társulás és a Felvidéki Értékőrzők szervezésében október 22-én  zajlott a XIX. Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság Wichmann Tamás emlékverseny, amely az 1954-es világbajnoki döntő 70. évfordulója alkalmából valósult meg sakk és asztalitenisz sportágakban.

A rendezvényen köszöntötték Gyurta Dániel olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót, a Magyar Olimpiai Akadémia elnökét; Győr Bélát, Magyar Olimpiai Akadémia MOB Fair Play-díjas főtitkárát, valamint Hidvégi Vinczét, a DISE ügyvezetőjét és KDNP sporttanácsnokát. Jelen volt Kiss Róbertáltalános érseki helynök kanonok, esperesplébános és Lőrincz Gábor református lelkész is.

Hírdetés

Fotó: A Kárpátia Sport Polgári Társulás FB-oldala

A sakkversenyen alap- és középiskolások mérték össze tudásukat, a komáromi Marianum díszterme zsúfolásig megtelt, hiszen több mint hatvanan ültek a sakktáblákhoz – olvasható a Kárpátia Sport Polgári Társulás Facebook-oldalán. Az alapiskolás asztaliteniszezők a szentpéteri Kossányi József Alapiskolában mérkőztek meg egymással. Minden résztvevőnek köszönetüket fejezik ki a részvételért, és szívből gratulálnak az elért eredményekhez. Jövőre folytatás várható.

Kárpátia Sport PT/Felvidék.ma


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »