Összevertek két francia családot, mert az anyák rövidnadrágban merészeltek kerékpározni

Összevertek két francia családot, mert az anyák rövidnadrágban merészeltek kerékpározni

A francia rendőrség letartóztatott két "fiatalembert" a dél-franciaországi Toulonban, mert társaikkal véresre vertek egy vasárnapi bicikliző társaságot, pusztán azért, mert a nők rövidnadrágot viseltek. A kisgyerekes anyákat ringyóknak nevezték, a férfiakat megverték.

A két párból, a barátjukból, valamint három gyerekből álló baráti társaság vasárnap délután indult biciklizni Toulonban, amikor nagyjából 15 "kamasz és fiatalember" körbevette őket. A támadók azt kifogásolták, hogy a nők rövidnadrágban vannak, és ringyónak nevezték őket.

Azt mondták, hogy járjanak inkább meztelenül, ha már rövidnadrágban mutogatják magukat. Amikor a két nő férje kifogásolta a hangnemet, a banda kegyetlenül megtámadta őket. Össze-vissza ütötték és rugdosták a férfiakat. A rövidnadrágos nőket pedig erőszakkal lenyomták a földre. Ezután a lincselők elmenekültek.

Mind a két férfi súlyosan megsérült. Két gyereket pedig komoly lelki trauma ért a támadás miatt, őket pszichiátereknek kell kezelni. A bicikliút közelében volt videokamera, így a két bűnözőt hamar elfogtak.

Egyikük mindent tagadott, a másik szerint a videofelvétel hibás, ő ugyanis – állítása szerint – kifejezetten a család védelmére kelt. A felvételen egyébként látszott, hogy hazudott. A rendőrség körözi a többi lincselőt.

Az Origó, de egyébként a thelocal.fr sem tartotta érdemesnek megemlíteni az elkövetők származását és motivációját, de mindenki számára egyértelmű, hogy a fiatalok csakis Tour de France-ellenes szélsőjobboldali futballhuligánok lehettek.

(Kuruc.info – Origó – The LocalVarmatin nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »