Összevertek egy lányt a "bulinegyedben"

A térdkalácsa függőlegesen kettétört, az arca most is tele van zúzódásokkal annak a lánynak, akit szombaton vertek meg Budapesten, a bulinegyedben – számolt be a TV2 Tények. A TV2 híradója szerint a 23 éves lányt minden ok nélkül a hajánál fogva a földre húzták, és ütni, rugdosni kezdték.

A lány koncertre ment az egyik barátjával, amikor az állítólag részeg és bekábítószerezett banda tagjai leteperték és megverték. A fiút is megütötték, de mire kiértek a rendőrök, a támadók eltűntek. Az esetről a lány megverése után készült ez a videó, amin a verekedős társaság a lány barátját lökdösi, ököllel üti, és szidja:

A TV2 -nek a lány azt nyilatkozta, még most is sokkos állapotban van, nem érti, mivel váltottak ki ekkora ellenszenvet, hogy rájuk támadtak. A legmeglepőbb az volt számára, hogy még csak ki se akarták őket rabolni.

A Youtube-videót megnézve viszont az a meglepő, hogy a lányon egyáltalán nem látszik, hogy el lenne törve a térde, sem hogy össze lenne verve, a riportban viszont azt állítják, ekkor ez már megtörtént.

Hírdetés

A barátjának is állítólag össze kellett varrni az állát, és több fejsérülése is volt, de a videón ez sem látszik.

A támadás akkor történt, mikor kiszálltak a taxijukból, és elindultak egy szórakozóhely felé. Hirtelen a hajánál fogva a földre rántották, ütni és rugdosni kezdték. Azt mondja, még csak nem is beszélgettek a barátjával, egyszer csak hátulról elkapta valaki a haját.

Egy közeli borozóból jött ki egy biztonsági őr és két szemtanú, akik véget vetettek az atrocitásnak – mondta el a megvert lány barátja.

Az ügyről a TV2 riportja után az Index megkereste a rendőrséget, megkérdezték, tettek-e feljelentést ezzel az üggyel kapcsolatban, keresik, beazonosították-e a támadókat, illetve milyen bűncselekmény miatt indítottak eljárást az ügyben.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata azt válaszolta, hogy a kérdéses ügyben garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen. Részleteket nem közöltek, azt írták, „jelenleg az ügy tisztázása, valamint az adatgyűjtés folyamatban van”.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »