Összeverték a jobbikos plakátot őrző óbudai önkormányzati képviselőt

Összeverték a jobbikos plakátot őrző óbudai önkormányzati képviselőt

Szanyó Miklós óbudai önkormányzati képviselőt brutálisan összeverték csütörtök éjjel fideszes plakátrongálók. Három fogát kiverték, mentő vitte kórházba, sérüléseiről saját képet is feltöltött Facebook-oldalára:

„A Fidesz már a fizikai erőszaktól sem riad vissza. Hiába őriztük a plakátjainkat, két fogam is bánta a mai éjszakát.” – írta.

Az esetről Bencsik János jobbikos országgyűlési képviselőjelölt is beszámolt. Mint Facebookon írta, csütörtök éjszaka a szokásos kerületi plakátjavítás (a jobbikosok maguk javítják a plakátjaikat, amiket a fideszesek tönkretesznek) után jobbikos aktivistákkal a főváros több pontján plakátfigyelő csapatokat állítottak fel, hogy megakadályozzák a Fidesz további primitív rongálásait.

Hírdetés

Bencsik azt írta, az elmúlt napokban volt alkalmuk kifigyelni, mikor és milyen útvonalakon közlekednek a fideszes rongálók, és nem sokkal éjfél után meg is érkeztek festékszórós alakulataik. Eszerint a Budaörsi úton és Óbudán is sikerült meglepniük egy 7, illetve 4 fős társaságot, de azok rájuk támadtak: „a fotón Szanyó Miklós óbudai önkormányzati képviselőnk látható, aki testével védte plakátjainkat, mire egy kivezényelt verőember két fogát kiütötte, majd elfutott.”

„Ennyi maradt mára a Fideszből. Hazudozás, álhírgyártás, rongálás, erőszak. A plakátháború szó szerint háborúvá fajult, és ha hagyjuk, Orbán Viktor az egész országot egy frusztrált csatatérré változtatja, ahol mindenki ellenség, aki nem az ő strómanja vagy szolgája. Emlékezzünk majd erre, amikor szavazunk!” – fogalmazott Bencsik János.

Úgy tűnik, valóban nagyon közel kerültünk ahhoz, hogy Orbán Viktor egy vérre és félelemre épülő diktatúrát építsen ki. Április 8-án talán az utolsó esélyünk lesz megállítani őt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »