ÖSSZEOMLOTT A HATÁRVÉDELEM – nekünk kell megvédeni a déli határ mentén élő honfitársainkat

ÖSSZEOMLOTT A HATÁRVÉDELEM – nekünk kell megvédeni a déli határ mentén élő honfitársainkat

Alig telt el néhány nap, hogy a déli határszakaszon jártunk, annak érdekében, hogy elkészüljön egy valós helyzetfeltáró riport és máris egy újabb szörnyű cselekményről számoltak be a híradások.

A magyar államhatár közvetlen túloldalán szabályos migráns háború tört ki, amely során az embercsempész bandák közötti lövöldözésben, többen meghaltak.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom legújabb tényfeltáró filmjében a valós magyarországi határhelyzet mutatjuk be, amely során rávilágítunk arra, hogy hazánkban egy hazug és álságos határvédő kampány zajlik, a valós határvédelem helyett.

Ennek a következtében pedig, egy megrendezett és megtévesztő kormánypropaganda jut el a magyar adófizető állampolgárokhoz.

Hírdetés

A kormány nem hajlandó, vagy nem tud valódi lépéseket tenni, a közel-keleti állapotok felszámolására, mi pedig nem akarjuk tovább tűrni, hogy a déli határ mentén élő magyar emberek megfélemlítve éljenek. Ezért nem marad más választásunk, mint az összefogás.

Nekünk kell megvédeni Magyarországot az illegális bevándorlástól!

Írja „nomad„.

Megosztás

The post ÖSSZEOMLOTT A HATÁRVÉDELEM – nekünk kell megvédeni a déli határ mentén élő honfitársainkat appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »