Összeomlásra készülve

Az életterünket fenyegető téridegenek inváziója minden jel szerint tavasszal fog tetőzni, egyes becslések szerint 10-12 millió Európa-idegen kel útra, hogy belakja az öreg kontinenset. A nemzetközi zsidóság által mozgatott és manipulált, primitív tömeg olyan veszélyt jelent, ami szélsőséges következményeket von maga után.

Menekülteknek mondott hódítók, akik mögött ott rejtőznek a világhódító, szabadkőműves törekvések, akik legfőbb célja, hogy a Novus Ordum Seclorum teljesedjen ki az egész földgolyón. Ennek legfontosabb állomása Európa és az európai, fehér ember kiirtása. Viszályt szítanak, szembe fordítanak népeket, a szabadság illúzióját hitetik el az emberekkel, akik a “nagy szabadság” szellemében belefulladnak a liberalizmus fertőjébe. A világ legnagyobb szemfényvesztése, a kapitalizmus és az ehhez társított jólét illúziójával kontinensnyi népeket indítottak útnak a fehér világrész felé, hogy felzabáltassák velük az őslakosok jövőjét. Modern háború, minden eshetőséggel számolva. De vajon, van-e lehetőség a túlélésre, az ellenállásra? Mit kell tennünk, ha testet ölt a káosz?

A négerek által birtokba vett nagyvárosainkban a dzsungel törvényei fogják leváltani a magyar törvényeket

Meggyőződésünk, hogy egyedül a kis közösségeknek van reménye a túlélésre, a megmaradásra, ha olyan helyen rendezkednek be, ami kevéssé ismert és kiválóan védhető. Itt legfőképpen a hegyek jöhetnek számításba, hiszen a környezetük könnyen belátható és éppen ezért védhető. Az európai nagyvárosok jó része a halál és a tűz martalékává válik. A városokban tartózkodni nem lesz biztonságos, hosszabb időre pedig képtelenség berendezkedni. Elszabadulnak az indulatok, sok száz, sok ezer gyilkosság, nemi erőszak, rablás és bestialitás. Vademberek lepik el az utcákat, hogy örömüket leljék a brutális gyilkolásban. Mikor az élelmiszer utánpótlásukat jelentő áruházakat kirabolták, következnek az állampolgárok elleni támadások. Ezért biztosra vehető, hogy a városi ember ki lesz szolgáltatva az eszelős terrornak. Gépjárművekkel sem lesz egyszerű a közlekedés, hiszen láthattuk a városi zavargások során rögzített kisfilmeken, hogy úttorlaszok és barikádok akadályozzák a mozgást, ami szélsőséges esetben végzetes lehet. Ezért hangsúlyozzuk ki, hogy a jól védhető helyekre kell elhúzódni, ahol akár hónapokig/évekig tartó életkörülményeket is biztosítani lehet. Élelmiszert kell felhalmozni, lehetőség szerint minél többet. Önvédelmi eszközöket is birtokolni kell, hiszen a megmaradás és túlélés talán legfontosabb kelléke. A rend felbomlásával nem csak a magyar emberek vagy magyar családok juthatnak fegyverekhez, hanem köztörvényes bűnözők is, akik célja a fosztogatás és erőszak. Fegyveres bandák készülnek az összeomlásra, hogy aranyat és értéktárgyakat raboljanak össze, hogy asszonyainkat erőszakolják meg, pusztán szórakozásból.

A téridegen söpredék már adott ízelítőt a nagyvárosok lakóinak

Azok, akik Európába igyekeznek, nem kérni fognak, hanem követelni és elvenni. Úgy gondolják mindenhez joguk van. Nincsenek aggályaik, ezért nem riasztja őket az erőszak. Háborút látott, erőszakhoz szokott jövevények, akiket vallási tébolyuk hatalmaz fel akár a legextrémebb cselekedetekre is. Gyerekeikkel nem meséket nézetnek telefonjaikon, hanem véres lefejezéseket, akik már fiatalon magukba szívják a kíméletlenséget és azt a lelketlen mámort, amit egy élet kioltása jelent számukra. Ehhez pedig ideológia is társul, az a szemita kórság, amelyet az európai nagyvárosok már kisebb-nagyobb mértékben megtapasztalhattak. Számos, öreg kontinens béli nagyvárosban találhatóak úgynevezett “No go zónák”, melyekbe fehér embernek nem ajánlatos bemenni. Ezek főként muszlim és negroid zónák, melyekben nem érvényesülnek a fehér emberekre vonatkozó törvények. Ilyen zónákká válnak városaink, ahol az erőszak törvénye fölött semmi nem áll majd.

Hírdetés

A multikultúra kreatúráit kizárólag a fehér ember iránt érzett gyűlölet élteti

A fehér fajnak nem marad más választása, mint harcolni minden talpalatnyi földért. Mivel a kormányok mind elbuknak, a fegyveres testületek valószínűleg felbomlanak, a viszonylagos rend megőrzése embert próbáló feladat lesz. Ezért fegyveres csoportoknak, népi milíciáknak kell ellenőrzésük alatt tartani kulcsfontosságú és stratégiailag kiemelt fontosságú területeket, komplexumokat. Ilyen a vízkészletek védelme például, főbb csomópontok, útszakaszok ellenőrzése. Kiemelt fontossággal bírnak az élelmiszer és lőszer raktárak vagy kórházak.

Tehát nem marad más hátra, mint a harc. Olyan harc, amelyben nem bizonyulhatunk gyengéknek, amelyben a legkíméletlenebbeké lesz a jövő! A fehér Európa ellenségei ezekben a percekben is nyomakodnak befelé határainkon, tavasszal pedig nem lesz olyan kerítés, amely feltartóztathatná őket. Tevehajcsárok, terroristák, kannibálok, pedofilok, vallási fanatikusok, szerencsevadászok, mind-mind felkerekednek, hogy elvegyék azt, ami a miénk. Azért jönnek, hogy Európában alapítsanak kalifátust. A nemzetek felett átívelő háttérhatalom, amit a nemzetközi zsidóság jegyez, pedig kényelmesen hátradől a fotelben. Terveik jól haladnak. Rajtunk, európai fehéreken múlik képesek vagyunk-e az ellenállásra! Nem maradt sok idő a felkészülésre, hiszen az események diktálta tempót lehetetlen behozni.

Lehetetlen pontosan meghatározni mi lesz a túlélés forgatókönyve. Minden eshetőséggel számolni kell! Nem hagyhatjuk, hogy patkányemberek szorítsanak ki bennünket az életterünkből! Olyan bélpoklos paraziták, akiknek semmi keresnivalója a fehér emberek kontinensén! Harcosaink pedig ennek nyomatékot is adnak, mert Európa nem fog kapitulálni! Európa nem adja meg magát és nem fog fejet hajtani a szemita söpredék előtt! A betolakodók meg fogják érezni a fehér emberek haragját! Semmiféle szánalmat nem fogunk érezni irántuk, amikor holtan rogynak össze lábaink előtt!

Balassa Viktor – NemzetiArcvonal.net

Kategória:Publicisztika, Videó


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »