Összeomlás előtt

Összeomlás előtt

Az Egyesült Államokból irányított művelet részeként értelmezhető menekülthullám elborította a fehér ember Európájának testét. Európa- és nemzetidegen betolakodók lepték el a nagyvárosokat. A helyzet egyre fenyegetőbb méreteket ölt, Macedóniában szükségállapotot vezettek be, a rendvédelmi erők fékezték meg a tomboló betolakodókat.

A szabadkőművesek, akik a szálakat kézben tartják, olyan akciótervet dolgoztak ki, ami beláthatatlan következményeivel, halálos veszéllyel fenyegeti az európai népeket. Az összeomlás elkezdődött. Hamarosan felgyorsulnak azok az események, melyek elkerülhetetlenül sodorják népünket a nemzeti katasztrófa irányába.

Életterünk elvétele így kezdődik

Miközben déli határunkon folyamatosan ömlik be az emberi szemét, a hazánkban tartózkodó migránsok száma már eléri a kétszázezret. A cionista média természetesen erősen kozmetikázza a számokat, de tudjuk jól, hogy első számú feladatukhoz hűen, ezzel is hazugságban tartják az embereket.

Egyenlőre tranzit zónákban, a meglévő, teljesen megtelt táborokban és a pályaudvarokon koncentrálódnak a betolakodók, de az őszi hideg beköszöntével a helyzet kritikussá fog válni. Ekkora számú tömeget képtelenség kezelni.

Hírdetés

Ki tudja milyen kórokozóktól hemzsegő ruhákat teregetnek ki oda, ahova a lakosok szoktak támaszkodni

A Magyarországon meghatározóan jelen levő atlantista-cionista erők könnyen felhasználhatják a migránsokat céljaikra. Tudjuk mit jelentene az utcáinkon őrjöngő felheccelt téridegen csürhe, akik a legkisebb részvéttel sem viseltetnek a fehér ember iránt. Jó néhány videómegosztón fellelhetőek olyan kisfilmek, amelyeken kristálytisztán szemügyre vehető a néger és muszlim hordák vérgőzös pusztítása.

A betolakodók a halál szagát árasztják, testüket elborítják a bűnre való hajlam stigmái, melyek elővigyázatosságra kell intsék a fehér embert. Primitív, ösztönszerű, állatokhoz hasonlatos minimális igényeik az étel, a nő megszerzésére korlátozódtak. A svédországi statisztikák olyan nemi erőszak hullámról számolnak be, ami elképesztő hatású. A muzulmán és néger brutalitás nem válogat, mindent meg akar szerezni, amit a fehér ember még birtokol. Mivel előállítani semmit sem tud, erőszakkal próbálja megszerezni, ha kell gyilkolni fog érte. Az antikrisztus seregei a földjeinket özönlik el, a halál zsoldjába szegődöttek inváziószerűen szállják meg a fehér kontinenset, hogy porba rántsák kultúránkat, megerőszakolják asszonyainkat és feldúlják otthonainkat. Uruk, a sátán hatalmát terjesszék ki a fehér ember életterében.

Európa humanista csapdában vergődik, a brüsszeli szabadkőműves zsidóktól szenvedő kormányok pedig azt sem tudják mit csináljanak. Mindenki a másikra mutogat, mindenki a másiktól várja a helyzet megoldását. Az állampolgárok szívét rettegés borítja el.

A világ muszlim és néger majmai pedig feltartóztathatatlanul jönnek. Ételért, nőért. Mindent akarnak, ha nem adjuk, elveszik! Az összeomlás közelebb van, mint gondolnánk! Érdemes a legrosszabbra felkészülni!

Balassa Viktor – NemzetiArcvonal.net

Kategória:Aktuális, Publicisztika, Valóság


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »