Összenő ami összetartozik: Gyurcsány összefogna a Jobbikkal

NIF: Ellenőriztük. Valóban elhangzott Gyurcsány Ferenc szájából, hogy a választók nyomásának engedve összefogna a Jobbikkal. Itt, a cikk alatt, legalul ott van az eredeti interjú linkje színessel kiemelve. Klikk rá és az Olvasó is tudja ellenőrizni Gyurcsány ominózus kijelentését, prognózisait Orbán számára, meg szakpolitikai elképzeléseit.

Gyurcsány Ferenc a kétharmad lebontása érdekében hajlandó lenne összefogni a Jobbikkal.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke ellátogatott a Somogyi Hírlap szerkesztőségébe, ha már ott járt adott egy interjút is.

A Demokratikus Koalíció örökös elnöke eddig nulla toleranciát hirdetett a Jobbikkal szemben, Vona nemrég Kálmán Olgánál bedobta, hogy: Toroczkai Lászlóra azért van szükség mert

még a helyi DK-sok is neki kampányoltak, hát mi ez, ha nem néppártosodás?”

– fejtegette Vona.

A Spíler talált rá az interjúra, melyből kitűnik, hogy Vona néppártosodik, Gyurcsány pedig már el tudja képzelni az összefogást a Jobbikkal. Erre mondják, hogy összenő, ami összetartozik.

Hírdetés

Gyurcsány kifejti, hogy:

“Bekövetkezhet tehát az, amire nem gondolt Orbán Viktor, hogy a centrális erőtér fölött létrejöhet a bal- és jobboldali összefogás. Előfordulhat, hogy a három nagy blokk – a baloldali ellenzék, a Jobbik és a Fidesz-KDNP – egyike sem szerzi meg a voksok 50 százalékát, s nyílt koalíciót sem köthetnek egymással.

Megjegyzem: egyáltalán nem lelkesednék érte, de már nem tudom kizárni, hogy lesz majd olyan jelentős nyomás a szavazópolgárok részéről, hogy a 2/3-os törvények lebontása érdekében összefogjanak a mostani kormányzaton kívüli erők. Lehet, hogy nagyon fura véget ér majd a mai rendszer.”

Vajon el tudja-e képzelni Vágó István leendő kultuszminiszter, hogy Novák Előd belügyminiszterrel dolgozik a leendő kormányban. Nagy kérdés!

Oláh Gellért, 2016. május 2. 19:54

Válasz OG-nek: Az ugyanis elképzelhető, hogy Vona gló Gábor lesz a Gyurcsány sport minisztere és vizslakölykökkel jár majd stadionról stadionra. Minden mérkőzés előtt a mikrofonba beköszön a népnek!

(Teljes interjú itt)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Hírek, Jobbik Tagged: Gyurcsány-Vona-fogat


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »