Összenő? A Fidesz korábbi képviselő-jelöltje is tüntet a Jobbik ellen

Összenő? A Fidesz korábbi képviselő-jelöltje is tüntet a Jobbik ellen

Már nyolcvannál jár azok száma, akik szombat délután részt vesznek a kormánypárti sajtóban meghirdetett Jobbik ellenes tüntetésen, amely során visszavennék „Vona Gábor Gárda mellényét”. Köztük lesz Sződliget korábbi fideszes politikusa, képviselő-jelöltje, Millin Tamás is. :)

Millin Tamás 2010-ben még a Fidesz-KDNP színeiben indult az önkormányzati választáson Sződligeten, és aktív részese is volt a kormánypárt színeiben a település, valamint a választókerület életének, Bábiné Szottfried Gabriella, akkori fideszes országgyűlési képviselő mellett.

A Vona ellen tüntetőkről – őszintén, keményen, radikálisan

Szóval vissza kell venni Vona Gábor mellényét. Mert, hogy, ugye: áruló. Ezért megy most tüntetni 70-80 igazmegnemalkuvóradikális. Szerintük a Jobbik elnöke méltatlanná vált a Gárdához, mert elárulta a párt eredeti értékeit. Ez így tök vagányul hangzik, elárultnak, átvertnek, pláne az „igazi értékek” hordozójának lenni mindig menő volt a nemzeti oldalon.

Hírdetés

Természetesen, mindenkinek szíve joga élni a liberális demokrácia adta szólás- és véleményszabadság lehetőségével, az azonban joggal kérdőjelezi meg a demonstráció korábban hangoztatott célját, ha annak végrehajtói, megfogalmazói a Fideszből jönnek, oda tartanak, és a Habony-művek a szövetségesük.

Egyébként, hideg és szmog lesz, ennek megfelelően készüljenek fel azok, akik szombaton szabadtéri rendezvényekre igyekeznek.

Divattanácsok a stílusos tüntetésekhez

Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor a kötélfonású, erős, vastag műanyagból készült bevásárlószatyrokat akár évekig is használhattuk? Nem kell teljesen megijedni, még van potenciál a régi klasszikus darabokban.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »