Összefogást kezdeményez a gyerekekért és a szülők jogaiért a Ficsak

Európai szintű összefogást kezdeményez a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) a gyerekekért és a szülők jogaiért a családok nemzetközi napja alkalmából – közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Adattovábbítási nyilatkozat | Lelki Egészség Estek

Hírdetés

ficsak.hu

A Ficsak azért kezdeményezte az összefogást, mert tapasztalataik szerint a kulturális és az oktatási területen, valamint a jogalkotásban is “tetten érhető az a törekvés, amely a gyermeknevelés kérdéseibe – a szülők megkérdezése nélkül – propagandisztikus céllal avatkozna be”.
   
Véleményük szerint a “jelenségnek” csak nemzetközi összefogással lehet gátat vetni, ezért kezdeményezik mindazon európai szervezetek, szülői csoportok és a jövő generációkért felelősséget érző magánszemélyek összefogását, akik a Ficsakhoz hasonlóan elfogadhatatlannak tartják, hogy “egész generációkat tévesszenek meg kéretlenül hamis ideológiákkal, az LMBTQI-tartalmak kontrollálatlan gyerekekre való árasztásával”.
   
A szervezet a közeljövőben azon dolgozik majd – tették hozzá -, hogy Európa-szerte minél több emberhez eljuttassa a magyar családpolitika hírét, kipróbált, hasznos gyakorlatát. Szeretnék továbbá megismertetni az európai polgárokkal az áprilisi gyermekvédelmi népszavazás eredményét.
   
A munkához várják hazai és európai szervezetek partnerségét – írták.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »