Összeállt a botcsinálta zenekar Simicska porondján

Összeállt a botcsinálta zenekar Simicska porondján

Ez a stílus a legalja népség sajátja.

Vona Gábor hol máshol is járt volna csütörtök este, mint a Hír TV-ben, Kálmán Olgánál.

Emlékezetes, a Simicska Lajos-féle médiabirodalom vezetősége már korábban kinyilvánította, hogy nem tudja garantálni a Jobbiktól való függetlenséget, az azonban nem mindenki számára volt világos, hogy ez mit is jelent a gyakorlatban.

Eddig.

Az ún. Egyenesen című műsorban Vona ugyanis a legalpáribb stílusban, a becsületsértés vétségét kimerítve üzent a képernyőn keresztül Orbán Viktornak.

Aki látta a műsort, egy ideig nem tudta eldönteni, hogy ez most csak valamiféle adáshiba vagy komoly.

Összeállt a botcsinálta zenekar, melyben Simicska biztosítja a porondot, Vona fújja a nótát, Kálmán Olgácska pedig ehhez húzza a talpalávalót.

Hírdetés

Ám mivel a színpadról kizárólag gecizés, zsarnokozás, fenyegetés, sértegetés hallatszik, a közönség jobbérzésű része tömött sorokban távozik a nézőtérről és csak azok hallgatják tovább eme macskazenét, akiknek lényegében mindegy is ki, mit, milyen stílusban ad elő, csak az a lényeg, hogy a mocskolódás tárgya a kormányfő legyen.

Ez a fajta stílus, a részegen gecizés, az éjszakai utcai firkálás, a képernyőn élő adásban pacekba sértegetés, fenyegetés, cigányozás, zsidózás a legalja népség sajátja, pontosan azoknak tetszik, akik a múlt század legsötétebb időszakaiban sanyargatták a magyart.

A Szamuelyk, a Szálasik, a Rákosik, a Marosánok, a nyilas egyenruhát ávósra váltók és társaik.

Isten óvja Magyarországot ezektől!

Ha valaki úgy érzi, van hozzá gyomra, ide kattintva megtekintheti ezt a médiatörténeti szánalmat.

Juhász Attila

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »