Összeállt a baloldal listája, avagy a szemetet összefújja a szél

Összeállt a baloldal listája, avagy a szemetet összefújja a szél

Eddig sem reménykedtünk a baloldali ellenzékkel kapcsolatban sok jóban, de az utóbbi hetekben minden képzeletünket sikerült alulmúlni a történéseknek. Délben kerül sor a nagy bejelentésre, amelyben a (szinte) teljes baloldali szerepelni fog. Schifferék, Schmukkék és a 4K! tartják csak távol magukat ettől a bagázstól, viszont az ő választási szereplésük pedig bizonytalan, mint annak a bizonyos kutyának a vacsorája.

De nézzük azt a híres baloldali listát. Mesterházy Attila lesz Orbán kihívója balról, őt Bajnai követi az előkelő második hellyel, így cáfolva a mai Népszabadságos értesülést, hogy nem fog a parlamentben politizálni, majd őket követi az öszödi böszme, nagy meglepetésre Fodor Gábor a lista negyedik helyezettje, így az SZDSZ szelleme ismét csak nem marad ki a nemzet templomából, és az élbolyt Szabó Tímea az Együtt-PM társelnöke zárja.

Hírdetés

És, hogy egy régi-régi ismerős arcot, Kuncze macit, se kelljen nélkülöznünk, ő nem kap helyet az országos listán, viszont az összefogás közös jelöltje lesz az egyik választókerületben, így kis szerencsével csak a nevével fogunk találkozni a választás éjszakáján, a futottak még kategória kimaradói között.

Szép kis társaság nem?

Az igazság az, hogy én még Bokros Lajost valahogy csak a listára tettem volna, már csak a nosztalgia kedvéért is… A végére pedig már csak egy kérdés maradt, hova tűnt Kóka János?


Forrás:nemzeti.net