Oslóra figyelünk – percről percre

Oslóra figyelünk – percről percre

A magyar labdarúgó-válogatott 18 éve nem állt ekkora lehetőség kapujában: most derül ki, eljut-e futball-világeseményre 1986 óta először. Az első lépést Oslóban teheti meg. Kövesse velünk az eseményeket – percről percre!

Közös futballmúlt, játékoskeretek, esélyek, nyilatkozatok; minden fontos infó a párharcról ITT. Legyen koszos Király mackónadrágja! Üzengetnek a norvégok, kollégánk a helyszínről jelenti. Csütörtöki oslói lapszemle: Norvégiának áll a zászló?

Hírdetés

A magyar kezdőcsapat: Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Elek – Németh, Gera, Kleinheisler, Dzsudzsák – Szalai

19:51Az októberi pótselejtezős sorsolás után gyorsan áttekintettük, mi fán terem a norvég labdarúgó-válogatott, előbányásztuk friss, fájó emlékeinket a nyári Rosenborg–Debrecen Európa-liga-párharcról, figyelemmel kísértük a magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck teljes stábjának lecserélését, az elmúlt két hétben pedig kétszer is meglátogattuk a válogatottat telki nyugalmában, ahol a labdarúgók és a tréner az MNO kérdéseire is válaszoltak.19:48Magyarország 1972 óta nem szerepelt Eb-n, 1986 óta nem volt ott vb-n sem, ezen átok megtörésére készülünk most 18 esztendő után először, akkor szintén pótselejtezőn a jugoszlávok 12-1-es összesítéssel léptek át a Csank-csapaton a ’98-as vb-kvalfikációért zajlott küzdés keretei közt.
VIDEÓK ITT19:45Szó szerint jó estét kívánunk minden kedves futballbarát MNO-olvasónak! 20.45-kor Eb-pótselejtezőn lép pályára a Bernd Storck és Andreas Möller vezette magyar labdarúgó-válogatott, a kétmérkőzéses párharc első felvonásában. Tartsanak velünk, kövessék nálunk az izgalomdús 90 percet!19:26A magyar labdarúgó-válogatott két kiváló sportoló emlékéért is játszik. Várhidi Pál, az Aranycsapat napokban 84. életévét betöltött cserejátékosa, valamint Fülöp Márton 24-szeres válogatott kapus egyaránt csütörtökön távozott…


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »