Őrült jó a műsor

Annak idején, úgy 20 éve, amikor a Hit Gyülekezete még a ballib oldalon politizált, volt egy karikatúra valamelyik fideszes médiában Németh Sándorról, a felirat “őrült jó a műsor” szöveggel. Valahová el is mentettem, de mivel már egy külső 5 TB-os merevlemez az archívumom, nem biztos, hogy meg is találom. De rászánok majd a cikk végén a keresésre 20 percet. Ha nem, leírom a kép tartalmát emlékezetből.

Ez egy külön sztori egyébként. Számítógépes pályafutásomat 1984-ben kezdtem még egy Spectrum ZX+ géppel (akkor a PC-k még baromi drágák voltak), aztán az első PC-m 1992-ben lett. Akkor szembesültem azzal, hogy arvhiválni kellene a dolgaimat. Először lett egy nagy doboz floppim, aztán betelt, lett a végén 7-8 doboz. Aztán lett CD-íróm, minden felment 5 CD-re. Aztán lett doboznyi CD-m, majd több doboznyi. Aztán jött a DVD-író. Kezdetben egy kis mappányi, aztán ebből is lett sok mappányi. Persze valamennyi adat mindig elveszett, az átmásoláskor mindig kiderült, valamelyik hordozó nem működött. Átlagban az adatok 1 %-ának ez lett a sorsa. Ez persze ritkán okoz fájdalmat, de megesik ez is: volt pl. egy 2007-ben készített videóm, melynek a közepe olvashatatlan. Az elejét és a véget végül levarázsoltam, de a többit nem tudtam.

Aztán meguntam a sok DVD-vel való bohóckodást, megvettem a most is használt külső merevlemezt, mely 5 TB képességű, de már 85 %-ban tele van. Szerintem jövőre veszek még egy ilyet. Remélem, a doboznyi külső merevlemez időszak már nem fog bekövetkezni.

Mondjuk jó lenne a fájlokat valahogy katalogizálni is, de erre sose maradt időm és energiám.

A lényeg, ez a most megkeresendő kép jutott eszembe olvasgatva a ballib törzskommentelők szövegeit különböző helyeken.

A két tábor: a gyurcsányista és az antigyurcsányista, ez utóbbi két alcsoportra oszlik. A kép kb. ez:

  • gyurcsányisták: Dobrev az egyedül alkalmas jelölt, MZP kriptofideszes, Kari pedig puhapöcs, mert nem hajlandó feles többséggel alkotmányozni, s elszámoltatás meg börtönbe utalás pedig várhatóan majd kitünteti Orbánt,
  • antigyurcsányisták:

    Hírdetés

    • light antigyurcsányisták: Dobrev alkalmas minden szakmai, politikai és emberi szemszögből, de taktikailag nem, mivel nem nyerhetők meg vele a semleges szavazók, azaz csak emiatt nem szabad őt indítani Orbán ellen, helyette az integratívabb MZP vagy Kari a megoldás,
    • hard antigyurcsányisták: Dobrev alkalmatlan, ő a 2010 előtti világ élő jelképe, márpedig Orbánt éppenhogy a 2010 előtti világgal szembeni elégedetlenség segítette hatalomba.

Pontos számításokat nem végeztem, de így ránézésre az arány a fenti nézetek között 4:3:3.

Szóval most ezek szidják egymást, mint a bokrot. Nagyokat lehet nevetni. Tényleg őrült jó a műsor!

Na, megvan a kép:


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »