Országszerte tüntetett a Mi Hazánk – Győrben is tiltakoztak kötelező oltások ellen, de a cigánybűnözést sem szüntette meg a járvány

Országszerte tüntetett a Mi Hazánk – Győrben is tiltakoztak kötelező oltások ellen, de a cigánybűnözést sem szüntette meg a járvány

Néhány héttel ezelőtt az Alkotmánybíróság előtt tüntetett a kötelező Covid-oltások ellen a Mi Hazánk Mozgalom, ott több ezer ember tiltakozott, e hétvégén pedig vidéken folytatta a párt. Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Miskolc, Győr és Kecskemét volt soron. Győr városából jelentjük, legalább háromszázan mentek el a rendezvényre, ahol felszólalt Dócs Dávid, a párt alelnöke, Cserháthaláp polgármestere is.

„Nem fognak hiányozni a rendszerből az oltatlan szakemberek? Ki fogja tanítani a gyerekeinket? Majd online megoldjuk? Jelentem, megpróbáltuk és nem működik. A főpróba megvolt tavaly, négygyerekes szülőként mondom, nem vált be" – fogalmazott a rendezvény egyik felszólalója, Bálint Csaba, a Mi Hazánk helyi vezetője

„Ja, ha a gyerekek nem lesznek beoltva, hamarosan nem járhatnak iskolába. Hát azt nem engedjük! El a kezekkel a gyermekeinktől! Ki fogja elintézni az ügyes-bajos dolgainkat a hivatalokban? Ja, majd online azt is megoldjuk. Az interneten legalább azonnal mindent lát a hatalom, egyszerre online kontrollt lehet bevezetni. Ki fog megvédeni minket? Ki fogja betartatni a törvényeket? Egyre nagyobb lesz a káosz, egyre kevesebb az egyenruhás. Talán ez a cél, a káoszból is profitálni akar valaki?" – folytatta

„Nem engedhetjük, hogy eluralkodjon a mindennapjainkban a törvénytelenség. Ezért is vállaltam el a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltsége mellett egy másik fontos ügy képviseletét" – tért rá.

Hírdetés

László Attila felkérésére a Magyar Önvédelmi Mozgalom Győr-Moson-Sopron megyei vezetői szerepét is betölti, és igyekszik is minden hozzáforduló honfitársán segíteni.

„Mára a vasútállomás és a buszpályaudvar élhetetlen, nem lehet a várakozónak nyugodt perce, bármikor jöhetnek a „tesók” kéregetni, kötözködni. És nem csakott, Baros út, Újváros Pláza, és még sorolhatnám, elég! Legyen már a magyar biztonságban saját hazájában. Átéltem már azt külhoni magyarként, amikor nap mint nap szembesültem azzal, milyen megküzdeni a nemzetemért, és nem engedek a biztonság kérdéséből" – részletezte a győri problémákat a cigánybűnözésről.

„Ne féljünk, bízzunk a társadalom erejében, hisz az összefogásban az erő. Egy példa, erre fogjunk egy vesszőt, erőfeszítés nélkül el tudjuk törni. De ha megfogunk egy tucat veszőt, azt már nem tudjuk. Fogjunk össze, hisz minden magyar felelős minden magyarért. Együtt erő vagyunk. Adjon az Isten szebb jövőt minden honfitársamnak" – zárta gondolatait.

Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke arról beszélt, hogy a „pandémiának kikiáltott” járvány kapcsán hozott korlátozásoknak, lezárásoknak, illetve az oltásoknak az a célja, hogy eltöröljenek „mindent, ami az emberi történelemben fontos volt”, és átrendezze a társadalmat az „Új Világrend” számára, ebben a „sötét törekvésében” pedig rosszabb a kommunizmusnál is. Több felszólaló is beszélt arról, hogy az oltások „erőltetése” a gyógyszeripari lobbi extraprofitjának kedvez.

L. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »