Országosan szétesett az ellenzék kampánya

Országosan szétesett az ellenzék kampánya

Lényegében feladta a kistelepüléseket, és főként a nagyvárosokra koncentrál az ellenzék, a kormányoldal szerint a remélt hatalom és pénz miatt – írja a Magyar Nemzet hétfői lapszámában.

Az összeállításból az tűnik ki, hogy két héttel az önkormányzati választás előtt az ellenzék az egész országban szétesett.

Ez a jelenség minden bizonnyal oda vezethető vissza, hogy a múlt héten nyilvánosságra került Karácsony Gergely baloldali főpolgármester-jelölt őszödi beszéde.

Az Origo összeállításából az tűnik ki, hogy két héttel az önkormányzati választás előtt az ellenzék az egész országban szétesett, mindenhol azt a képet mutatják magukról, hogy alkalmatlanok egy település irányítására.

Hírdetés

Normális esetben ennek éppen fordítva kellene lennie, azonban a kormányellenes erőknél az látható két héttel az októberi megmérettetés előtt, hogy a kistelepülésekről szinte teljesen kivonultak, a nagyvárosokban befulladt a kampányuk, polgármesterjelöltjeik érthetetlen módon háttérbe lettek vonva, valamint politikusaik alig-alig jelennek meg a nyilvánosság előtt.

http://hungaryfirst.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »