Országos tesztelés 2021: Szenc és környéke, Pozsony és környéke

Országos tesztelés 2021: Szenc és környéke, Pozsony és környéke

Az országos tesztelésről szóló körképünk ezúttal Mátyusföldről, illetve a Pozsonyi járásból jelentkezik.

Szencen csütörtökön és pénteken három mintavételi állomás áll a lakosok rendelkezésére: a J. G. Tajovský Alapiskola tornaterme, a Napos-tavak Dél (társalgó terem), és egy állandó mobil mintavételi állomás a Napos-tavak Dél, Rózsakert/Ružová záhrada területén.

Ezeken a helyeken regisztráció nélkül zajlanak a tesztelések. 

Hírdetés

Szombaton és vasárnap már több mintavételi helyen előzetes online regisztráció szükséges. Ilyenek a J. G. Tajovský Alapiskola (tornaterem), a Malom/Mlynská utcai Alapiskola (tornaterem), és a Szenczi Molnár Albert Alapiskola (tornaterem) mintavételi állomásai. Ugyanakkor a Napos-tavak Dél (társalgó terem) mintavételi állomáson hétvégén sem szükséges előzetes regisztráció.

Jövőhéten hétfőn és kedden a következő három mintavételi állomás fog működni Szencen: J. G. Tajovský Alapiskola (tornaterem), Napos-tavak Dél (társalgó terem), és a Napos-tavak Dél, Ružová záhrada/Rózsakert állandó mobil mintavételi állomás.

Az online regisztráció kizárólag a 15-65 év közötti, és Szencen állandó vagy átmeneti lakhellyel rendelkező lakosok számára érvényes. A többi érdeklődőnek lehetősége van teszteltetni magát azon a két mintavételi állomáson, ahol nincs szükség előzetes regisztrációra. Szenc jelenleg tárgyalásokat folytatnak a Regionális Közegészségügyi Hivatallal, hogy további mintavételi állomásokat hozzanak létre a Dialničná utcában található logisztikai központ helyiségeiben. A tárgyalások eredményeiről az önkormányzat tájékoztatni fog.

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »