Oroszország sem bírt a magyar fociválogatottal

Oroszország sem bírt a magyar fociválogatottal

A magyar válogatott gól nélküli döntetlent játszott szerdán a csoportot vezető oroszok vendégeként a labdarúgó-Nemzetek Ligája másodosztályának megfelelő B divízió negyedik fordulójában.
Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a pontosztozkodással maradt a négyes második helyén egy ponttal lemaradva a két éve vb-negyeddöntős oroszoktól, illetve négy ponttal a törökök és öttel a szerbek előtt. Ugyanis a csoport másik meccsén is döntetlen született: Törökország 2-2-vel zárt a vendég Szerbia ellen.

A magyar válogatott legközelebb november 12-én az év legfontosabb mérkőzésén Izlandot fogadja Európa-bajnoki pótselejtezőn a Puskás Arénában,

Hírdetés

majd Szerbiát és Törökországot látja vendégül három, illetve hat nappal később a Nemzetek Ligája utolsó két fordulójában.

A nemzetek Ligája A divíziójában szereplő Izland egyébként szerdán sorozatban nyolcadik NL-meccsét is elveszítette: hazai pályán 2-1-re maradt alul Belgiummal szemben.

Eközben Románia is folytatta rossz sorozatát: az izlandi Eb-pótselejtezős vereség és a norvégiai NL-pofon után szerda este hazai pályán 1-0-ra alulmaradt Ausztriával szemben. A csoport másik mérkőzésén Norvégia 1-0-ra verte a vendég Észak-Írországot. Az osztrákok és a norvégok 9-9 ponttal állnak, a románok eddig 4, az északírek pedig 1 pontot szereztek.


Forrás:kronikaonline.ro
Tovább a cikkre »