Oroszország mindig megvédi magát az arrogáns országoktól – mondja Putyin

Oroszország mindig megvédi magát az arrogáns országoktól – mondja Putyin

Oroszország mindig megtalálja a módját, hogy megvédje álláspontját és érdekeit azoktól az országoktól, amelyek önző és arrogáns hangnemet használnak a kapcsolatokban – jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a Nemzetállapot szerdai, a Szövetségi Közgyűléshez intézett beszédében.

Oroszországnak megvannak a maga érdekei, amelyeket a nemzetközi jog keretein belül védünk és védeni fogunk, valójában ugyanúgy, mint a világ más országai. Ha valaki nem hajlandó megvalósítani ezt a nyilvánvaló dolgot, akkor nem hajlandó párbeszédet folytatni, és önző és arrogáns hangnemet választ, akkor Oroszország mindig megtalálja a módját, hogy megvédje álláspontját

– mondta Putyin.

Hangsúlyozta, hogy Oroszország külpolitikájának lényege és tartalma a béke és a biztonság fenntartása, az állampolgárok jólétének és az ország stabil fejlődésének biztosítása, írja a TASS.

Hírdetés

Időközben úgy tűnik, hogy a világon sokakban kialakult az a szokás, hogy politikailag motivált, jogellenes cselekedeteket tegyenek a gazdaságban, és durva kísérleteket tesznek arra, hogy diktálják az akaratukat másoknak”

– mondta Putyin.

Magyar Tudat

Megosztás

The post Oroszország mindig megvédi magát az arrogáns országoktól – mondja Putyin appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »