Oroszország háborút akar. Nézd milyen közel merészelte tolni országát a katonai támaszpontjainkhoz!

Oroszország háborút akar. Nézd milyen közel merészelte tolni országát a katonai támaszpontjainkhoz!

„Ha akarnám, két hét alatt be tudnám venni Kijevet” – mondta állítólag Putyin szombaton abban a telefonbeszélgetésben, amelyet José Manuel Barrosoval folytatott annak kapcsán, hogy az Európai Bizottság elnöke szóvá tette neki az orosz csapatok feltételezett ukrajnai akciója miatti aggodalmát.

A történetről brüsszeli forrásokra hivatkozva először a La Republica című olasz lap számolt be, majd a hírt hétfőn megerősítette a Spiegel Online német hírportál is. Aztán futótűzként átvette az információt a fél világ, és ma már mindenki az orosz elnök gátlástalan agressziójáról beszél.

Ha el akarnánk poénkodni a kérdést, akkor akár nyugodtan hozzáfűzhetnénk a hírhez azt is, hogy miért kell az oroszoknak két hét? Útközben megállnak majd minden településen és végighallgatják az üdvözlőbeszédeket?

De a dolog azért ennyire nem vicces.

Az igazi kérdés ugyanis az, hogy Putyin tényleg mondott-e ilyet, hogy tényleg ez volt-e a mondandójának az igazi lényege.

Hírdetés

Aki figyeli mind a fősodratú, mind az alternatív hírforrásokat, az ma már jól láthatja, hogy a nyugati média által közvetített üzenetek sokkal inkább hasonlítanak egy háborús propagandához, mintsem az objektív tájékoztatáshoz. Manapság éppen azt sulykolják a világ közvéleményének a tudatába, hogy Ukrajnában az Európa-párti, demokratikus és liberális oldal áll szemben az orosz tekintélyuralmi rendszerrel, amelyet egy diktátori hatalommal rendelkező elnök irányít.

A globalisták kezében lévő újságírás ebben az esetben sem közvetíti, hanem gyártja a híreket. Mindig olyat, ami a legjobban szolgálja az érdekeiket.

És ezzel el is érkeztünk a lényeghez.

Kinek az érdeke az ukrajnai cirkusz? Ki profitál belőle? Kinek jó az, hogy Európa az oroszok elleni szankciókkal saját gazdaságát bünteti? Kinek jó az, hogy Oroszország összerúgja a port Európával? Kinek a szokása demokráciaexport álságos szlogenje mögé bújtatott gazdasági érdekszféra katonai eszközökkel való továbbterjesztése?

Az Egyesült Államok globalistái röhögnek a markukban.

Két legyet egy csapásra.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »