Orosz politikusnő: Ukrajna nagy valószínűséggel újracsatlakozik Oroszországhoz

Orosz politikusnő: Ukrajna nagy valószínűséggel újracsatlakozik Oroszországhoz

Ukrajna nagyobb valószínűséggel csatlakozik Oroszországhoz, mint hogy visszaszerezheti a Krímet, mondta a TASS hírügynökségnek Natalja Poklonskaja  az orosz Állami Duma (a parlament alsóháza) tagja, volt krími ügyész Jaltában.

A Krím visszatérése Ukrajnához lehetetlen- mondta, amikor megkérdezték, hogy a félszigetet visszacsatolhatják-e Kijevhez. Valószínűbb, hogy Ukrajna újraegyesül Oroszországgal – tette hozzá Poklonskaja.

Moszkva büszke arra, hogy Krímet újraegyesítette Oroszországgal, ugyanakkor a törvényhozó azt is mondta, hogy Ukrajna orosz volt és orosz is marad.
Lehetetlen, hogy Ukrajna újrateremtse gazdasági stabilitását, a hagyományokat, kultúrát, melyet csak akkor tehet meg, ha valójában ismét Oroszország részévé válik, mint egykoron, vagyis egy ország és egy nép, mondta a politikusnő.

Poklonskaja azt is elmondta, hogy Ukrajna nem támaszkodhat nyugati partnereire a fejlesztési kérdésekben.

Hírdetés

A nyugati országoknak nincs szüksége Ukrajna hagyományaira, kultúrájára és nyelvére, és nem is törődnek semmivel, mi Ukrajnához kapcsolódik, de minket érdekel, mi egy család vagyunk …

Ezért fejlődtünk, épültünk együtt és együtt fogunk boldogulni ellenségeink rosszakarata ellenére is – mondta Poklonskaja.

Fotó: © Mikhail Klimentyev / Orosz Elnöki Sajtó- és Információs Iroda / TASS

www.magyartudat.com


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »