Orosz Mihály Zoltán megmutatta, hogyan kell bánni a szennymédiával

Orosz Mihály Zoltán megmutatta, hogyan kell bánni a szennymédiával

A mai politikusok félnek és rettegnek a médiától. „Mit fog majd szólni a média?” – teszik fel a kérdést minden rázósabb intézkedésük előtt. Erről a jelenségről már írtunk mélyebben, mindenesetre Orosz Mihály Zoltán, Érpatak kiváló, hazafias érzelmű polgármestere nem hajol meg a kamerák kereszttüzében, sem a jogellenes ügyészségi gyakorlatok előtt, hanem képviseli rendelütlenül az igazságot.

A mostani történet lényege, hogy a hazaáruló, zsidókat minden körülmények között kiszolgáló hatalom ügyészsége vádemeléssel élt a harcos polgármesterrel szemben anélkül, hogy őt kihallgatták volna. Ő élni mert szabadságjogával, és ennek nyomán egy performansz keretében tömeggyilkos, országokat és népeket tönkretevő izraeli politikusokat akasztott szimbolikusan, ami nem tetszett a lakáj ügyészségnek. A vádemelés kapcsán sajtótájékoztatót tartott a polgármester, aminek egy részlete alább megtekinthető:

Hírdetés

A TV2 riportere pofátlan módon provokálta beszólásaival az éppen beszélő polgármestert. Sajtóetikailag is súlyosan aggályos, hogy az éppen beszélő, sajtótájékoztatót tartó személynek a mondanivalójába beleszóljon bárki azelőtt, hogy lehetősége nyílna kérdezni. Az is egészen megdöbbentő – bár a féreg médiától megszokhattuk-, hogy nem a lényeg érdekli őket, hogy hogyan lehetséges, hogy valaki ellen kihallgatás nélkül emelnek vádat (a sajtótájékoztató címe is az volt, hogy: „Új ügyészségi joggyakorlat Magyarországon: vádemelés kihallgatás nélkül”), hanem minden más, irreleváns dolog. Orosz Mihály Zoltán kőkeményen kiosztotta a szennymédia képviselőjét a viselkedése miatt, aki persze lökdösődésről és mindenféléről hablatyol. Hiába a manipulatív vágás (sem az újságíró provokációja, sem a polgármester teljes válasza nem hallatszik), még így is világosan látszik, hogy kinek van igaza. A TV2 felvétele itt látható.

Mi csak gratulálni tudunk Érpatak rendíthetetlen polgármesterének, aki szembeszáll a hazug ügyészséggel, nem fél a médiától és azok képviselőitől, és rombolja a kártékony áltekintélyeket. Dicsőség a hősöknek!


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »