Orosz felderítő egységek csatlakoztak az Idleb Hajnala Hadművelethez

Orosz felderítő egységek csatlakoztak az Idleb Hajnala Hadművelethez

Az orosz felderítő egységek megérkeztek az Abu Al-Duhur repülőtérhez és felkészülnek az Idlebért folyó küzdelemre.

Szíriai helyi beszámolók megerősítették, hogy orosz egységek, köztük tisztekkel és katonákkal, néhány nappal ezelőtt megérkeztek az Abu Al-Duhur katonai repülőtérre, mely Idleb kormányzóságban található Szíria északi részén.

A ,,Sham Times,, híroldal szerint egy 50 fős orosz alakulat érkezett, köztük tisztekkel és katonákkal, az Abu Al-Duhur légi támaszpontra. Az egység különböző -féle taktikai fegyverekkel van felszerelve. Közepes és nehéz fegyverzettel egyaránt.

Hírdetés

A hírforrás arra hivatkozik, hogy ezek az orosz katonai egységek katonai felderítés céljából érkeztek a légibázisra. Megfigyelik a helyszínt, mely később szükséges lesz az Idlebéért folyó harcok szempontjából.

A szíriai hadsereg a katonai utánpótlást így tudja eljuttatni a különböző mozgósított erőkkel együtt a frontvonalakra, de legfőképpen a déli frontvonalra és így tudják kiépíteni az állásaikat Idleb kormányzóság közelében.

A források azt nem erősítették meg, hogy a repülőtér fel van e készítve arra, hogy egy esetleges kiindulópontja legyen a szíriai harci gépek támadó műveletei számára.

Orientalista.hu – Al-Isfahani, Forrás: Alalam.ir


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »