Orosz Anna beletörölte a lábát a Horthy-emlékezetbe

Orosz Anna beletörölte a lábát a Horthy-emlékezetbe

Elég volt! Kirázza a hideg Horthytól az újbudai lila alpolgit…

Előhúzta a holokausztkártyát Újbuda momentumos alpolgármestere, aki egy kungfurúgással igyekezett leteríteni Horthy Miklóst és Lázár Jánost.

Páros lábbal tiporta meg a Horthy-emlékezetet a lila Momentum szivárványos újbudai alpolgármestere. A „független objektív” Political Capitaltől visszaigazolt polkorrekt jövő reménysége, a heves jeges Orosz Anna ájtatos módon húzta elő a holokausztkártyát (via ATV A nap híre, 2019. november 18.), midőn a kormányzó, valamint az emléke előtt fejet hajtó Lázár János mocskolásából igyekezett politikai tőkét kovácsolni. Mondván: ilyen kérdésekből senki se kovácsoljon politikai tőkét. Persze, amit szabad a nemzetáruló Jupiternek…

Csapó 1, Orosz Anna (Momentum):

Horthyra emlékezni „olyan bűntett, ami legsúlyosabbak közé tartozik, mert az emberek legmélyebb, legszemélyesebb traumáival játszanak”; „nekem egyébként a fél családom átélte a holokausztot, mint zsidó emberek”. Horthy „lehet, hogy csinált egy-két jó dolgot, mondjuk az oktatásért, de közben azért mégiscsak 4-500 ezer magyar zsidó vesztett életét, amikor ő kormányzó volt”, ezért rendkívül káros „kikiáltani őt hősnek, aki a magyar történelemben az egyik legnagyobb példakép”.

Hírdetés

Csapó 2, Lázár János (Fidesz-KDNP):

„Horthy Miklós száz esztendővel ezelőtt bajtársaival és szövetségeseivel megmentette Magyarországot. Hős katona volt, igaz magyar hazafi, akire főhajtással kell emlékeznünk”.

https://nullker.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »