Örökbe fogadott a buzipár – két hét múlva halott volt a kislány

Bíróság elé állították Cardiffban a 31 éves Matthew Scully-Hickset, akit azzal vádolnak, hogy meggyilkolta a „férjével” közösen örökbe fogadott 18 hónapos kislányt, Elsie-t. A korábban fitneszedzőként dolgozó aberrált tagadja a vádakat, és szabadlábon védekezik.

Scully-Hicks 2006-ban találkozott „élete párjával”, Craiggel, akivel Portugáliában „házasodtak” össze 2010-ben. Elsie-t 2015 szeptemberében vették magukhoz, és Scully-Hicks feladta munkahelyét, hogy otthon maradjon vele. A kislányt már 2015 novemberében kórházba kellett szállítani, mert ismeretlen körülmények között két helyen is eltört a lába. Decemberben koponyazúzódásokkal kellett kezelni, majd januárban és márciusban ismét. Ezekre az aberrált „apuka” azt a magyarázatot adta, hogy a kislány leesett a lépcsőn. Ha mindez egy heteroszexuális családban történt volna, a gyermekvédelmi hatóságok azonnal közbelépnek, a homokosokat azonban a politikai korrektség jegyében hagyták tovább kínozni a szerencsétlen kisgyermeket.

Hírdetés

Ez év május 25-én Scully-Hicks azzal hívta ki a mentőket, hogy a kislány minden előzmény nélkül felsikoltott és összeesett. A kiérkező orvos megállapította, hogy Elsie-t súlyos feji- és gerinctrauma érte. Válságos állapotban szállították kórházba, azonban állapota folyamatosan romlott. Két nappal később lekapcsolták az életfenntartó gépekről, mert képtelenné vált az önálló lélegzésre, és Elsie meghalt. A boncolás során kiderült, hogy bordatörést, combcsont-törést, koponyatörést és súlyos agyi bevérzéseket szenvedett. Korábbi agysérülések nyomait is felfedezték.

A bíróságon meghallgatott tanúk szerint a buzi rendszeresen panaszkodott arra, hogy a kislány „pokollá teszi az életét”, gyakran nevezte őt „a Sátán fattyának”, és egy szomszéd azt is állította, hogy rendszeresen hallotta durván kiabálni, káromkodni Elsie-vel.

A bíróság tovább folytatja az eljárást, amely előreláthatólag két hétig fog tartani. Ha az aberrált állatot bűnösnek találják, életfogytiglani börtönbüntetéssel is sújtható.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »