Őrjöng a libsi tábor: „eltérítették” kedves jelképeiket a „nácik”

Őrjöng a libsi tábor: „eltérítették” kedves jelképeiket a „nácik”

Nincs ok tagadni: a liberális-baloldali körök rettegnek az Internet névtelenségéből hihetetlen hatékonysággal támadó 4chan.org közönségétől. A teljesen névtelen és lenyomozhatatlan fórumon összegyűlt antiliberálisok elképesztő sikerességgel torpedózzák meg kampányaikat, törik fel befuttatni kívánt jelöltjeik postafiókjait (éppen most Emmanuel Macronét), azonosítják eltakart arccal őrjöngő aktivistáikat. Mint valami névtelen-arctalan, mindenhol jelenlevő hidra, a 4chan jön, betart és romba dönti álmaikat. Néha olyan frontokon támadnak sikerrel, ahol nemhogy nem vártak ilyesmit, de fel sem tételezték, hogy egyáltalán támadható.

Az internetes trollok ellen a fősodratú média kétségbeesetten próbálja felvenni a harcot. A liberális sajtó a szokásos felütéssel tudósít minden eseményről, amelyben ők a „jók”, a „bátrak”, a „méltóságteljesek” és „kifinomultak”, akik egymaguk állnak a vártán a barbár hordákkal szemben. A liberális sajtó a 4chan által elterjesztett mémeket, jelképeket próbálja hitelteleníteni, azt remélve, hogy ezzel kifogják a vitorlájukból a szelet – de hiába, mert egyrészt a trollok ballisztikus ívben tesznek a nyavalygásukra, másrészt minden egyes tiltakozás, lejáratás, szánalmas kapálózás csak erősíti őket.

Az amerikai elnökválasztás során vált közismert jelképpé Pepe, a béka, egy zöld rajzfilmfigura. Válaszként a Rágalmazásellenes Liga „önkényuralmi jelképpé” avatta, és Hillary Clinton felháborodott beszédet tartott a „fehér szupremácista figura” ellen. De ezzel csak nevetségessé tette magát. A 4chan népe, látva az új stratégiát, fordított a sajátján. Ahelyett, hogy új jelképeket dobtak volna be, az ellenfél térfelére mentek, és saját magukat kezdték támadni, olyan eleganciával zavarva össze a liberálisokat, hogy Szun Ce elégedetten hajtana fejet. Különböző, liberálisok által látogatott fórumokon ugyanis azt kezdték terjeszteni, hogy a világszerte ismert „oké” kézjelzés – a hüvelyk- és mutatóujj összeérintése – fehér szupremácista szimbólum, mert az ujjak a WP (White Power) betűket adják ki. „Bizonyítékként” több képet is bemutattak „nácinak” kikiáltott közszereplőkről, akik ezt a jelet mutatták.

Hírdetés

Több se kellett a Tumblr és a Reddit oldalain nyüzsgő ostoba antifasisztáknak. Rögtön szent háborút indítottak az „oké” ellen, és rövidesen már „szakértők” aggodalmaskodtak a „titkos bandajelek” miatt, amelyeket természetesen haladéktalanul be kell tiltani. A következő lépésben azt is sikerült megetetni velük, hogy a V formában feltartott ujjak – ahogyan Winston Churchill is mutatta – a genderellenes „homofóbia” jelképei, mert azt jelentik, „csak két nem van”. És ezt is megették az idióták, ismét sajtótéma lett az „újabb rasszista jelkép”.

És most jött az igazi csavar. A 4chan nyíltan elkezdte használni a homoszexuális mozgalom szivárványos zászlóját és a liberálisok által imádott „diversity” (sokszínűség) szót – a liberális fajkeverési politika elleni mozgalom jelképeként! Alig kellett hozzá néhány nap, hogy a szivárványzászló jelentése megváltozzon, és a liberálisok őrjöngve támadni kezdjék a nemrég még könnyek közt csókolgatott jelképüket. Most már számos alt-right és konzervatív oldalon láthatjuk az „eltérített” zászlót, „Támogasd a sokszínűséget – Nem a fajkeveredésre” jelszóval, sokszor egy barna „szivárvánnyal” jelezve, mi lesz belőle, ha a szivárvány színeit összekeverik.

Tanulság? Soros György minden pénze és rafinériája nem ér fel egy rakás autistával, akik pusztán a hecc kedvéért kavarják a balhét.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »