Óriásplakátokon hirdeti a kormány, hogy a magyarok 97 százaléka nem támogatja, hogy ők mindig minden szankciós csomagot megszavaznak

Óriásplakátokon hirdeti a kormány, hogy a magyarok 97 százaléka nem támogatja, hogy ők mindig minden szankciós csomagot megszavaznak

Már meg is jelentek az utcákon a nemzeti konzultáció eredményét hirdető óriásplakátok, írja a Telex, a kormány az alábbi mondattal kezdte el kitapétázni az országot: "A magyarok döntöttek: 97% nem a szankciókra".

A nemzeti konzultációban egyébként nem az összes magyar 97 százaléka mondott nemet a szankciókra, azt ugyanis összesen 1,4 millióan töltötték ki. Igaz, az ő körükben valóban elsöprő győzelmet arattak a nemek.

Szóval @PM_OrbanViktor a válság közepén elköltött több tízmillió forintot egy propaganda kérdőívre, majd az eredményét elküldte az ellopott emailcímeinkre, most további tízmilliókért pedig teleplakátolta az országot azzal, hogy nem azt csinálta, amit megszavaztak.
Minden rendben pic.twitter.com/QMh7uzTbFt

— dae v/mon (@daev_FWG) January 24, 2023

A konzultáció technikai költségei meghaladták a 2,7 milliárd forintot, erre még rájön a marketing, a konzultáció hirdetése óriásplakátokon, tévében, online és nyomtatott sajtóban – a közzétett elszámolásból nem derült ki, hogy ezek mennyibe kerültek.

Hírdetés

Korábban írtuk: 

Azt üzenik Viktornak a nemzeti konzultálók, hogy nem kellene folytatni a szankciók megszavazását Brüsszelben

Osztrák külügyminiszter: vitázgatnak a magyar kollégák, de végül úgyis beleegyeznek a szankciókba

Saját megtért szövetségese leplezte le Orbánt: nem akadályozza a szankciós csomagot, minden más csak mítosz


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »