Óriási szenzáció: Putyin nem ismeretlen utcai árustól vásárolta a fagylaltot Erdogannak és magának

Óriási szenzáció: Putyin nem ismeretlen utcai árustól vásárolta a fagylaltot Erdogannak és magának

Igazi világpolitikai színes misztikum tűnt fel néhány orosz újságírónak, akik megtekintették azt, ahogy Vlagyimir Putyin fagyizik a most tartott moszkvai légikiállításon.

Az orosz elnök Erdogan török elnökkel fagyizott egyet, amiben semmi különös nincs, bár az információk szerint az a fagyi, amit ők kaptak, nem volt elérhető rajtuk kívül senkinek.

Hírdetés

Az érdekesség az, hogy a fagyit egy olyan árustól kapták, akit egyik másik fagyiárus sem ismert a kiállításon, viszont pontosan ugyanettől a személytől kapott Putyin fagyit két évvel ezelőtt is, amikor ugyanezen a kiállításon ugyanígy fagyizott egyet.

Ráadásul egyéb körülmények is nagyon hasonlóak voltak: Putyin akkor is nagy címlettel fizetett a fagyiért, mint most, és a fagyiárus akkor sem tudott visszaadni belőle, mint most. Putyin most azt mondta, hogy tartsa meg a visszajárót, és adja oda a légügyi miniszternek.

A fagyiárusos furcsaságot kiszúró újságírók szerint az elnököt kiszolgáló nő szinte biztos, hogy az elnöki biztonsági csapat egyik tagja, de arra is jó esély van, hogy a belbiztonsági és kémelhárítási feladatokat ellátó Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) egyik tisztje látható a képeken és videókon álruhában. Hallatlan…

(Daily Mail – Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »