Óriási mennyiségű kábítószert foglaltak le Budapesten

Óriási mennyiségű kábítószert foglaltak le Budapesten

A rendőrök egy házkutatás során 27 ezer ecstasy tablettát, 3,9 kg marihuánát, 11,2 kg amfetamint, 3,7 kg hasist, 50 gramm kokaint, valamint 109 gramm kristályos kábítószert találtak és foglaltak le – közölte honlapján a rendőrség.

Mint írják, a Budapesti Rendőr-főkapitányság felderítő főosztálya B. Mátyás 27 éves és S. Krisztián 26 éves budapesti lakosokkal szemben folytat nyomozást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

B. Mátyást a rendőrök hétfőn a XII. kerületi Márvány utcában igazoltatták, melynek során nagy mennyiségű kábítószert foglaltak le. A nyomozók megállapították, hogy ezt megelőzően a férfi egy XI. kerületi, Torbágy utcai lakásban S. Krisztiántól tovább értékesítési szándékkal vette a 203 darab ecstasy tablettát, a 6 gramm kokaint, a 261,2 gramm marihuánát és a 108,2 gramm amfetamint.

Hírdetés

Fotó: Police.hu

A nyomozók kedden S. Krisztiánt elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A lakásán tartott házkutatás során 27 ezer ecstasy tablettát, 3,9 kg marihuánát, 11,2 kg amfetamint, 3,7 kg hasist, 50 gramm kokaint, 109 gramm kristályos kábítószert, több százezer forint értékű készpénzt, digitális mérleget, valamint a szer csomagolásához szükséges tasakokat találtak és foglaltak le – olvasható a Police.hu oldalon.

Előterjesztést tettek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »