Óriási leleplezés! Szakács Árpádot és engem nem is így hívnak!

Létezhet-e, hogy Szakács Árpád titokban az Urológiai Intézet szakembere, én pedig egy nemzetközi gyógyszertári lánc képviselője vagyok? Nagyon is! Az internet ugyanis nem hazudik!***

A Hír TV Credo című műsorának ajánlójáról, valamint a műsor kivonatolt tartalmáról szóló cikket egy kedves ismerősöm küldte el nekem. A cikk így kezdődik:

„Földi-Kovács Andrea: Ez a kiadásunk arról fog szólni, hogyan ölik meg a gyógyszertárak a csökkent potenciájú férfiakat eltitkolva előlük az igazságot, valamint a Nemzeti Urológiai Intézet készítményéről, amely segít visszaállítani a természetes potenciát bármely életkorban.”

*

*

Már megijedtem, hogy a gyenge potenciájú férfiakról szóló írást valamiféle célzatossággal küldte el nekem Sándor barátom, de ő csak ennyit mondott: „Olvasd tovább, és nézd a képeket!”.

Nos, megtettem. S valamiféle megvilágosodás vett erőt rajtam. Bizonyára a tisztelt olvasót is elérte már az a gondolatspirál, miszerint ő valamiben más, mint a többi ember. Hogy ez a halál nevű akármi is olyan rá nem méretezhető csinálmány, hogy az egész valamiféle mátrix, amiben csak reménykedhetünk, hogy nem mi vagyunk a fekete macska bug. Ilyenkor az ember hajlamos a groteszk szemüvegén keresztül nézni a világot, s minden, avagy mindenki létét megkérdőjelezni, beleértve a sajátját is.

Nos, én pontosan erre gondoltam, amikor a híradásban Gombos Miklóshoz, az Urológiai Intézet szakemberéhez értem.

*

*

Régóta gyanús volt nekem ez a Gombos. Ungváryzgat itt nekem, írogat, firkál, közben meg titokban… na, de ki se mondom, le se írom!

Hírdetés

Aztán persze tovább olvastam, s kezdeti gyanúm beigazolódni látszott; itt valami végzetesen szét van cseszve, s a tér-idő kontinuum szövetén akkora repedések tátonganak, mint Szabó Tímea felszólalásainak logikai láncán.

Amikor Székely Elemérhez, a nemzetközi gyógyszertári lánc képviselőjéhez értem, már tudtam, hogy igazam van.

*

*

Nádas György, Magyarország főurológusa láttán pedig pontosan tudtam, hogy álmomban vagy két macska vagyok, vagy Dsuang Dszi álmodja a lepkét, a lepke őt és mindhármunkat én. Gondolom, Kovács Zsolt barátom, a Credo felelős szerkesztője is így érezhetett, ugyanis saját bevallása szerint ezt az urat az életben nem látta. Hát persze, hogy nem. Hiszen Kovács Zsolt valódi neve Kovács Zsolt (véletlen egyezés), és valójában cipőfelsőrész-készítő.

*

*

Fogalmam sincs, hogy a „cikkben” hirdetett szer micsoda és mire való, de az tuti biztos, hogy már csak 5 darab van belőle, úgyhogy tessék gyorsan sietni!

*

***Mindazonáltal, hogy kollégámhoz és barátomhoz, Jurák Katához képest még egészen jól jártam, meg kell kérjem, hogy a kedves olvasók a merevedési zavaraikkal semmiképp se forduljanak hozzám, vagy az önök által Szakács Árpádként ismert Gombos Miklóshoz! Ezeket a tevékenységeket ugyanis mi csak a Second Life-ban végezzük, méghozzá óriási pénzekért, itt pedig elbohóckodunk mindenféle baromságokkal.

Persze sok átfedéssel, ugyanis főszerkesztőm, Huth Gergely – úgy is, mint a Hubba Bubba kelet-magyarországi főreferense – ideát is jó barátom, Bayer Zsolt nótaénekes legutóbbi lemezén én is hegedültem, Gréczy Zsolt pedig a páciensem volt, így erről sajnos nem beszélhetek.

() VBT ()

The post Óriási leleplezés! Szakács Árpádot és engem nem is így hívnak! appeared first on VBT.


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »