Óriási jobbhorogba szaladt bele a Jobbik

Óriási jobbhorogba szaladt bele a Jobbik

Nagyon erősen indul a parlamenti szezon az idén. A Jobbik elnöke emberkedni próbált, de akkorát kapott, hogy még mindig számolja a csillagokat.

Erősen indult a parlamenti szezon. Vona Gábor megint emberkedni próbált és napirend előtt ment neki Orbán Viktornak. A Jobbik elnöke az olimpiai népszavazással támadta a miniszterelnököt és azt mondta, hogy Orbán Viktor „ne legyen nyuszi” és „ne bújjon a főpolgármester szoknyája mögé” – ezzel arra utalva, hogy valószínűleg Budapest vissza fogja vonni az olimpiai pályázatot.

Hírdetés

Több sem kellett Orbán Viktornak és olyan tockost osztott le Vonának, hogy a fél patkó beleremegett. Persze a nevetéstől. Orbán ugyanis azt mondta, hogy „nem én szoktam férfiak szoknyája mögé bújni”.

Vona Gábor bizony ebbe keményen beleszaladt. Nem is viselte valami jól, hogy saját mondatát fordították ellene. Rögtön el is kezdődött a radikálhiszti: Vona szót kért, amit nem kapott, majd utasította sidekickjét, hogy kezdeményezzen házbizottsági ülést. Valószínű az ügyet azóta már a Hágai Nemzetközi Törvényszék is napirendjére vette. Ha ez azonban nem lett volna elég, akkor a leggyerekesebben még egyszer elsütötte: „arra kérem, Orbán Viktort, ne bújjon Kövér szoknyája, illetve nadrágja mögé.”  Ebből látszik, hogy még mindig kóvályog.

A legviccesebb az egészben az, hogy senkinek lehet fel sem tűnt volna az egész jelenet, ha Vona nem ver ki ekkora rinyát. De nem bírta az egója. Azt persze mindenki döntse el maga, hogy ez az egész buzizás volt-e vagy sem. Az azonban rendkívül szánalmas, hogy az egykor rendőrökkel farkasszemet néző Vona most inkább felveszi a magzatpózt és úgy kiállt bizottságokért, meg sajtóért, hogy őt bántsák.

Ez lett az egykor kemény Jobbikból és Vona Gáborból. Mert ha Vona nem is homár, akkor miért viselkedik úgy, mint egy serdülő tinilány?


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »