Óriási a pánik Gyurcsányéknál az Elkxrtuk-film miatt

Óriási a pánik Gyurcsányéknál az Elkxrtuk című film miatt, a Fővárosi Közgyűlés ülésén „kínjukban össze-vissza” beszéltek a fővárosi gyurcsányisták – írta a fővárosi Fidesz szerdán a közösségi oldalán.

Hírdetés

A bejegyzésben emlékeztettek, Láng Zsolt frakcióvezető a közgyűlés ülésén arról kérdezte Karácsony Gergely főpolgármestert, „miért nehezíti meg a fővárosi mozicég az Elkxrtuk című, a 2006-os öszödi beszéd idején játszódó politikai thriller bemutatását”, miközben az internetes érdeklődés és jegyvétel a sokszorosa bármely másik filmpremierének.
   
Hozzátették: erre a kérdésre a főpolgármester nem adott választ, „azonban a Gyurcsány-párt közgyűlésben ülő harcosai lementek a realitás talajáról”.
   
Idézték Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettest, aki – mint írták – arról értekezett, hogy kivitette a „szereposztó díványt” az irodájából.
   
„Ebből arra következtethetünk, hogy elődje, Szentkirályi Alexandra ilyen bútor segítségével hozta meg az elmúlt időszak kulturális döntéseit. Ismerve a két szereplőt, ez a felvetés több szempontból is meghökkentő… De a me too-mozgalmak árnyékában józan embernél erős magyarázatra szorul.”
   
A fővárosi Fidesz bejegyzésében hivatkozott Szaniszló Sándor (DK) XVIII. kerületi polgármesterre is, „aki nem kevesebbet állított, mint hogy megbízható kormányoldali forrásokból tudja, hogy ezt a +borzadály+ filmet hetek óta játszák a Fideszes-székházakban (hol?!) és játsszák csak ott tovább.”
   
A bejegyzésben idézték Horváth Csaba zuglói szocialista polgármester is, aki az ülésen „nemes egyszerűséggel home videónak titulálta” a filmet.
   
A fővárosi Fidesz szerint ezek is azt mutatják, „óriási a pánik Gyurcsányéknál”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »