"Öregező" cigánybűnözőket kaptak el és agyaltak meg a bátor magyar srácok!

"Öregező" cigánybűnözőket kaptak el és agyaltak meg a bátor magyar srácok!

Lelkesítő történetet küldött a Tolvajkergetőknek Tuss László arról, hogyan érdemelte ki baráti körével a Tiszteletbeli Tolvajkergető címet. Külön öröm, hogy a bűnözőket nemcsak elkapták, de alaposan el is verték! A történet hosszú, de érdekes.

Május 16-án pénteken, este 22 óra 30 körül telefonon megzsarolták a nagymamámat ismeretlen személyek. A telefonban egy fiatal hang engem utánzott, és arra hivatkozott, hogy bántalmazták, és hogy nagy öszeggel tartozik uzsorásoknak. Felszólította őt hogy ne szóljón “anyunak”, majd jelezte, hogy egy nagyobb (milliós) összeg átadása után “elengednek”. Ezt az összeget pedig a 10 percen belül kiérkező két személynek kell átadnia.

Hírdetés

Mivel állítása szerint a hang nagyon hasonlított az enyémre, illetve eléggé el vagyok havazva a munkám miatt, és már régebb óta nem beszéltünk, valamint feltehetőleg álmából való felzaklatása miatt a történteket teljesen valósnak élte meg, meg sem kísérelte az állításokat igazolni azzal, hogy engem vagy édesanyámat telefonon felkeresi.

A két egyén 10 perc múlva meg is érkezett, őket beengedte és átadta nekik az összeget, majd távoztak. Ezt a látogatást 10 perc múlva ismét megismételték, azzal az indokkal, hogy az összeg még nem elég ahhoz hogy elengedjenek, így egy kisebb, de szintén nagy összeg megint átadásra került.

A tettesek távoztak, és aznap nem jelentkeztek újból.


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »