Ordas nagy hazugság lepleződött le

Ordas nagy hazugság lepleződött le

Megint egy ellenzéki internetes lap írt médiatörténelmet.

A zsurpubi.hu szerzője ugyanis egy olyan cikk megírására érzett késztetést, melynek címében és bevezetőjében hazudik egy jó nagyot, aztán a cikktörzsben ezt lényegében el is ismeri.

A Jobbik-közeli portálon megjelent írás a Heti Válasz nyomtatott változatának megszűnése kapcsán azzal a felütéssel indít, hogy „Orbán felfalja saját gyermekeit: holnap még vehet magának egy utolsó Heti Választ”, majd így folytatja: „a lap túlélte a politikai ellenfelének számító Medgyessyt, Gyurcsányékat, Bajnait, de Orbán „együttműködési” rendszerének még a Heti Válasz sem tudott ellenállni és végül legyőzte a magyar közélet egyik legfontosabb hetilapját.”

Ám a következő bekezdésben már ezt írja a szerző: „Simicska Lajos, a lap tulajdonosa még az április választások után közvetlenül megüzente Borókaiéknak, hogy kereshetnek maguknak új befektetőt, mert ő nem kívánja tovább finanszírozni a lapot.”

Hírdetés

Na most akkor ezek után olvasóinkra bíznánk annak eldöntését, ki is szüntette meg a Heti Választ? Orbán Viktor és kormány vagy esetleg a tulajdonos, Simicska Lajos? A Zsúrpubit pedig arra emlékeztetnénk: „

„Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop, hazudni, csalni csúnya dolog!”

Juhász Attila

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »