Orbángyűlölők a sötétség gödrében

Orbángyűlölők a sötétség gödrében

Az Európai Ügyészséghez való csatlakozást igenlő Hadházy Ákos-féle aláírásgyűjtésről beszélgettek az ATV A nap híre című műsorában. A vérliberális DK-s Vágó István, a mindenhonnan kiutált, magyargyűlölő képviselő, a Fidesz ellen haláláig küzdeni akaró Hadházy és Gergely Zsófia, a sorosista HVG-alom objektív helyzetértékelésre így ab ovo képtelen zsurnalisztája adta a társaságot az újabb népbutító tájékoztatási kvantum éterbe spricceléséhez.

Téma Deutsch Tamás, aki azt írta ki Facebookján, hogy „Hadházy Ákos tájékoztatása szerint már 280 ezer aláírás gyűlt össze az elmúlt két hónapban az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért. És ebből 270 ezer Hadházy Ákos aláírása.”

A beszélgetésben Hadházy azonnal igyekezett lebűnözőzni a megjegyzésében nyilvánvalóan poénkodó fideszes EP képviselőt, D. Tamásként emlegetve őt. Mondván, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme. Hadházy azonban örül annak – az aláírásmennyiség felemlegetése szerinte arra utal –, hogy fél attól a Fidesz, hogy összegyűlik az egymillió aláírás. Ami persze nem kötelezi a kormányt semmire, főleg arra nem, hogy egy újabb darabot adjon át önként és dalolva az Uniónak a szuverenitásából. Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás ugyanis ezt jelenteni. Vágó István természetesen nem vágott oda, ahogy az egykori basszusgitáros együttesének – Favágók – neve erre predesztinálta volna. Sőt, itta Hadházy szavait. Meg Gergely Zsófiáét is, aki váratlan fordulattal kihúzta magát a politikusok gyűrűjéből és a függetlenobjektív újságírás letéteményeseként kezdett a lanthúrok pengetésébe. „Ebben a körben én vagyok az, aki nem kötődöm politikához. Így hadd mondjak egy kicsit objektívebb megközelítést.” Mondja ezt a politikában nyakig merülő sorosista HVG megmondója, aki azzal hitegeti a nézőt, hogy nagyságrendekkel függetlenebb, elfogulatlanabb, tárgyilagosabb annál a társaságnál, amelynek a közepébe önként beült. Mintha maga is elhinné, hogy József Attila hozzá és nem Thomas Mannhoz írta volna, hogy „Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen / néz téged, mert örül, hogy lát ma itt / fehérek közt egy európait.”

Nos, ennek a magát független európai újságírónak képzelő hölgynek a tárgyilagosság jegyében még véletlenül se jutott eszébe firtani az aláírások hitelességét, amire Deutsch Tamás posztjában utalt. S amelynek ellenőrzését Hadházy titokzatos módon „szavatolja”. Az „európai újságíró” még véletlenül se kérdezte meg az uraktól, hogy jó-e az nekünk, ha az Európai Ügyészség révén az Európai Bizottság újabb hatáskört von el Magyarországtól, beljebb tolva az országot az Európai Egyesült Államoknak a migránspárti uniós elit által hőn áhított kötelékébe, ahova például a magyarok milliói egyáltalán nem akarnak tartozni. Ugyanakkor azt nem felejtette el, hogy „európai módon” lekicsinylően alázza Németh Szilárdot vagy éppen Deutsch Tamást, akiket szerinte pártutasításokkal uszítanak rá valamely kiszemelt politikai ellenfélre, hogy cifrákat mondjanak róluk. Így hangzik egy sorosista kétségbeesett ember harmatgyenge érvelése.

Hírdetés

Mind ehhez természetesen joga van Gergely Zsófiának, hiszen demokráciában élünk, a véleményét szabadon elmondhatja. Még ha a honi demokráciadeficitről úton-útfélen hazudozik is. Az azonban nincs rendjén, hogy egy nyilvánvaló politikai kommandó tagjaként úgy tesz, mintha nem azonos csapatban focizna velük. Úgy tesz, mintha tényleg ő volna az „európai”, a független, az elfogulatlan újságíró, akinek „véletlenül” teljes mértékben megegyezik a véleménye a DK-séval és a Fideszgyűlölő független provokátoréval.

Ez az, ami megtévesztő, félrevezető és hazug. A tapasztalatok szerint azonban ez a magatartás a sorosista médiavilágban sajnos alapkövetelmény. Mint ahogy szerencsére az is nyilvánvaló, hogy hiába tolják nap nap után ezerrel Orbángyűlölő aljasságaikat, ezzel csak a gödröt mélyítik maguk alatt, tovább dúsítva az őket elfedő sötétség sűrűségét.

https://leander.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »