Orbánék a spekuláns célkeresztjében

Orbánék a spekuláns célkeresztjében

Orbán Viktor kormányfő és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter mellett 2015-től Hollik István KDNP-s képviselő neve is szerepel Soros György lejáratási listáján. A DC Leaks által kiszivárogtatott 2500 dokumentum között jelentések, munkatervek, stratégiák találhatók, valamint a Soros-birodalomnak dolgozó újságírókról is szó esik. Az iratok szerint a spekuláns szervezetei azt is meghatározták, hogyan kell manipulálni a migrációról szóló híradásokat a médiában.

A magyar politikusok sok bosszúságot okoznak a Soros-szervezeteknek, ezért az ő lejáratásuk is kulcskérdés – derült ki a PestiSrácok.hu birtokába jutott dokumentumokból, amelyek Soros György tőzsdespekuláns tevékenységéről és céljairól rántják le a leplet. A milliárdos ellenségeinek palettáján Orbán Viktor kormányfő és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter is vezető helyen szerepel, de „új versenyzőként” 2015-től Hollik Istvánt is nevesítik.

A hekkerek által megszerzett és a DC Leaks közreműködésével kiszivárogtatott iratokat 2008 és 2016 között keltezték, és azokat földrajzi régiók szerint csoportosítva tették közzé. A 2500 dokumentum között munkatervek, stratégiák, elemzések, valamint európai választásokról és a migrációról szóló jelentések, továbbá kifizetési bizonylatok is megtalálhatók.

A CEU volt a kiképzőbázis

A „Soros-dokumentumok” gyakorlatilag az egész világot felölelik: Európa, Ázsia, Afrika, Egyesült Államok, sőt a Világbankra vonatkozó adatok, jelentések is szerepelnek bennük, de útmutatást is tartalmaznak például arra vonatkozóan is, hogyan tudják az Európai Uniót felhasználni a céljaikhoz és irányítani a szervezetet.

Kiderül, hogy a magyar kvótareferendum óriási ria­dalmat keltett a Soros-szervezetekben, és megfelelő stratégia kidolgozását sürgették arra vonatkozóan, hogy a magyar miniszterelnök elhallgasson a témában.

Azt sem nézték jó szemmel, hogy a magyar gazdaság stabilizálódik, a GDP növekszik. A lefizetett képviselők, újságírók, hálózatszerűen működtetett alapítványok, jelentéstevők csupán egy kicsiny szeletét képezik a Soros-birodalom működésének.

A dokumentumok szerint a CEU-n találkoztak azok az aktivisták, akik például az ukrán válság előidézésében tevékeny szerepet vállaltak.

A nemzetközi egyetem kiváló helyet biztosított arra, hogy feltűnésmentesen tudjanak úgynevezett meetingeken tapasztalatot cserélni. A Magyarországról készült jelentésekben az európai parlamenti választásokon kívül leginkább sajtószemléket találtunk, amelyek fókuszában természetesen a Fidesz állt, valamint az Orbán Viktor lejáratására irányuló cikkek, elemzések sora.

Hírdetés

Találtak feljegyzést az internetadó elleni tüntetésről és több, a Norvég Alap és az NGO-k elleni hadjáratról szóló írást, de megtalálható az Amnesty International 2014-es jelentése is, amelyben a miniszterelnököt is megvádolták azzal, hogy semmibe veszi az alapjogokat és diktatúrát épít. A kormánynak azzal sikerült elérni a felháborodásukat, hogy nyilvánosságra akarták hozni a finanszírozásukat, és „külföldi érdekcsoportok által fizetett aktivistákként” emlegették a Soros-szervezeteket, amelyek ezt zaklatásnak vették és erről a helyzetről sokoldalas jelentésekben panaszkodtak.

Manipulálták a migráció számait, képeit

A DC Leaks által kiszivárogtatott dokumentumok között több száz jelentést találni a migrációról, amelyek a 2015-ös invázió időszakában 48 óránként érkeztek a vezetéshez. Ezekben nem csupán azt írják le, hogy mikor, hol, mennyi migránst sikerült Európába juttatni, hanem arról is értekeznek, hogyan kell ezt a nemzetközi sajtónak tálalni. Még a képi ábrázolást is meghatározták, így például kifejtették, hogy miért kell terhes nőt áldatlan állapotok között fotózni, mennyi gyerek legyen látható, hogy mindenképpen megsajnálják őket az európai polgárok, és várják, hogy segíthessenek rajtuk.

Ha kellett, hazudtak a számokról.

A Soros György által irányított szervezetek remek adathamisításokat végeztek, például (2016 januárjában tízezer gyerek veszett el, „mi kétszázhetvenezret mondunk”). Egy 2016 márciusában adott jelentésben sikerként könyvelték el, hogy a migránsok miatt nőtt a munkanélküliség Németországban 6,6-ról 6,7 százalékra.

A központi irányítás szerint az NGO-k alapvető feladata az volt, hogy folyamatosan jelen legyenek a határátkelőknél, valamint figyeljék és biztosítsák a zavartalan menekültbefogadást, jogi támogatást, anyagi segítséget adva nekik. Azt is tudják, hogy az emberáradattal terroristák is érkeznek a kontinensre, de ezt nem értékelik olyan veszélynek, mint például a magyarországi kormány tevékenységét.

A média befolyásolása

Olyan szerződéseket találni, amelyekben az OSIFE (Európai Nyílt Társadalom Alapítvány szervezete) befolyásolási kísérletét követhetjük nyomon. Például arra béreltek fel egy vállalkozót, hogy a „hiányzó véleményeknek” hangot adjon a francia–ukrán kapcsolatokról. A szerződés arra is kitér, hogy a vállalkozónak sajtófigyelést kellett végeznie, kulcsembereket keresnie, továbbá az ellenfelek pozicionálása, felkutatása is a feladatai közé tartozott. A szerződés szempontokat is megjelöl arra vonatkozóan, hogy minek kell a sajtóban megjelennie.

Egy dokumentum azt tartalmazza, hogyan bérelnek fel német, francia, spanyol, olasz, görög oknyomozó újságírókat.

Az európai menekültügy változtatásának érdekében a Soros-szervezetnek szoros európai szövetségesekre van szüksége. Találni olyan feljegyzést, amely azt taglalja, hogy tartós és megbízható kapcsolatokat kell teremteni az európai parlamenti képviselőkkel, akik támogatják a nyílt társadalom munkáját. A jelentés 226 európai parlamenti képviselőről ír, akik bizonyítottan vagy valószínűleg az Open Society szövetségesei.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »