Orbán Viktor: Respect Izrael!

Orbán Viktor: Respect Izrael!

Betegesen filoszemita miniszterelnökünk Facebookon és Twitteren is hangot adott amiatti elragadtatásának, hogy szülőfalujában szurkolhat – kék színű ingben, természetesen, bár a fehér zakó sajnos elmaradt – az általa isteni ajándékoknak nevezett zsidóknak.

A Respect Izrael!-nek ugyanakkor a Gázai övezetben folyó mészárlás közepette más áthallása is van, de őt ez a legkevésbé sem zavarja, sőt, amint ezt a parlamentben is elmondta: büszkén vállalja.

Izrael egyébként 1-1-es döntetlent játszott Svájccal a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának szerdai mérkőzésén Felcsúton. A találkozót a háború miatt kellett elhalasztani októberben, és ugyanez az oka annak, hogy "semleges" helyszínen, a Pancho Arénában pótolták. A közel-keleti csapat szombaton a román válogatottat fogadja a Pancho Arénában.

Hírdetés

Today, the beautiful Pancho Arena in my hometown, Felcsút is home to the #EURO2024 qualifier between #Israel and #Switzerland. Over 10 years ago, we introduced a policy of zero-tolerance towards anti-Semitism. Today, Hungary is the safest country in Europe for the Jewish… pic.twitter.com/KyyKGmoutk

— Orbán Viktor (@PM_ViktorOrban) November 15, 2023

Korábban írtuk: Soha nem látott biztonsági intézkedések mellett játszik az izraeli válogatott Felcsúton


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »