Orbán Viktor pénzt kér a Fidesz-szavazóktól a kampányra

Orbán Viktor pénzt kér a Fidesz-szavazóktól a kampányra

„Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak” – közölte kedden a kormánypárt. Ez azt jelenti, hogy azok kapnak levelet a kormányfő-pártelnöktől, akik a korábbi aláírásgyűjtések alkalmával feliratkoztak az úgynevezett Kubatov-listára (vagy más módon bekerültek az adatbázisba, például valaki a tudtuk nélkül felírta őket). 

Hírdetés

A levélben Orbán a közlemény szerint szót ejt az előttünk álló időszak kihívásairól, és természetesen a Soros-tervről is. Ami ennél érdekesebb: a levél címzettjei egy csekket is kapnak, amin hozzájárulhatnak ahhoz, „hogy a Fidesz sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit”.

A Fidesz állami támogatása évente majdnem 900 millió forint, ehhez jön még a KDNP több mint 150 milliója. Ennél is fontosabb, hogy a Fidesz kampányát lényegében a kormány bonyolítja, tízmilliárdokért hirdeti minden létező felületen, hogy megvédik az országot, amely ráadásul egyre jobban fejlődik. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »