Orbán Viktor miniszterelnököt, Magyarországot a holland miniszterelnök …

Orbán Viktor miniszterelnököt, Magyarországot a holland miniszterelnök magyar civil szervezetek sugallatára támadja, állítják a reális zöldek.

Reális Zöldek írták:

Foltányi Zsuzsa és Móra Vera, 1991 –től évente közel 100 millió külföldről érkezett pénz osztogat a hazai vízlépcső és atomerőmű ellenes szervezeteknek.

Mit kell tennie választások idején a zöld mozgalmaknak?

Holland Környezetvédelmi Minisztérium által pénzelt alapítvány 1989 óta a segíti a hazai Duna –Kör emlőin felcserepedett zöld mozgalmakat.

Az alapítvány támogatásával 1994. januárban került kiadásra a következő összeállítás: „Választások és környezetvédelem: Mit csinál a holland környezetvédelmi mozgalom választások idején?” A vitaanyag a holland választások idején a környezetvédelmi szervezetek taktikáját mutatja be.

A hollandok Magyarország belügyeibe való beavatkozásának segítője 1996 óta: Móra Vera.

A holland beavatkozás, hazai kőolaj zöldek pénzelésének hátterében ugyan az áll, mint a norvég civil alap hátterében. Gazdasági érdek, gázpiac befolyásolása!

Hollandia, Norvégiához hasonlóan Európában gázexportőr.

A Duna –Kör rendszerváltás előtt norvég forrásból kapott alternatív Nobel díjat, hogy Magyarország minél több gázt használjon fel, a Duna -Kör működése befolyásolással volt az 1990/94/98 -as országgyűlési választásokra.

Ha Kovács Béla kémkedéssel gyanúsítható, miért nem kém Móra Vera?

Ha Kovács Béla azért kém, mert pénzt szerzett Moszkvában egy pártnak, akkor miért nem kém Móra Vera, aki kormány működésével szemben fellépő civil szervezetek körében osztogat külföldről származó pénzeket?

Hírdetés

A WWF 25 éve külföldről pénzelt, Magyarországnak jelentős kárt okozó nemzetközi alapítvány.

A közszolgálati médiaszolgáltató ennek ellenéra a WWF hazánkra nézve károsító alapítvány szolgálatában áll.

Kik pénzelik a tüntetőket?

A tüntetőkhöz külföldről a pénzek több csatornán folynak be. Az egyik csatornán befolyt pénzéből, 1998-ban Rogán Antal, a FIDELITAS elnöke is tüntetett Budapesten! Emlékeznek vissza a reális zöldek.

A reális zöldek véleménye szerint az első csatorna, amely a budapesti tüntetéseket és a magyar kormány jóvoltából a pozsonyi tüntetést is támogatta az a csatorna, amelynek a FIDESZ-KDNP 2/3 adott diplomáciai rangot 2014-ben.

Ez a Szentendrén székelő REC, amely direktben az Egyesült Államok Kongresszusa támogatásából működik. A REC – nek a Kormány előterjesztésére az Országgyűlés 2014. év évben adott, szavazott meg diplomáciai rangot magyar és angol nyelvű törvény elfogadásával:

http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=3774

A másik csatorna, amely a budapesti tüntetések támogatója, az a csatorna, amelynek pénzéből 1998-ban Rogán Antal a FIDELITAS elnöke is tüntetett Budapesten.

A reális zöldek 1998-ban ismerték meg Rogán Antal nevét. Abból az apropóból, hogy Rogán Antal, a reális zöldek irodájához rohant.
Rogán Antal a Fidelitas elnöke 1998, február 27-én levelet dobott a reális zöldek levélszekrényébe, a levélben Rogán Antal a Vörösmarty tér átengedését kérte a reális zöldektől.

Mint ismert, 1998. február 28-án a reális zöldek a Vörösmarty téren győzködték az érdeklődőket Nagymaros igazságáról, miközben a dumakör által megtévesztettek, köztük sok bértüntető, Rogán Antal FIDELITA elnök FIDELITAS tagokkal a József nádor térről, SZDSZ és FIDESZ képviselők társaságában vonult a Kossuth Lajos térre, a téren együtt üvöltötték „Vesszen Horn!”
Horn bűne az volt, hogy a Duna ügyében szándékában állt megegyezni északi szomszédunkkal.
1998-ban a tüntetések támogatása Norvég Civil Támogatási Alap (NCTA) forrásait Magyarországon elosztó konzorciumot vezető Ökotárs Alapítvány, amely a mostani tüntetések egyik támogatója is, feltételezik a reális zöldek. A norvég támogatás hátterében norvég gazdasági érdek áll! Norvégia Európa egyik legnagyobb gáz exportőre.
A beavatkozást Magyarország belügyeibe Norvégia politikai céllal a rendszerváltás előtt a Duna–Körnek adományozott alternatív Nobel díj adományozásával kezdte meg.

Az Ökotárs alapítvány nemcsak norvég, hanem holland állami pénzek becsatornázásában is közreműködik:

http://www.realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=3721

A harmadik fő csatorna Magyar ország belügyeibe való beavatkozás szolgálatában a SOROS ALAPÍTVÁNY. vélik a reális zöldek.

http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1051

A SOROS ALAPÍTVÁNY, ha érdeke úgy kívánta Gyurcsány-Bajnai duót is, pénzeli?

http://www.realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=3375


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »